П`ятниця, 29.03.2024, 02:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 19
Довгоочікувані зимові свята розпочалися в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загадьноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" з візиту улюбленця всіх дорослих і дітей Святого Миколая. Разом із своїми помічниками - янголятами відвідав він учнів різних класів і їхніх вчителів, зичив здоров'я, щастя, здійснення бажань.

Хай Миколай у вишиванці
Розбудить всіх дарунком вранці,
І принесе у Вашу хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії,
Зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов'ю,
І принесе усім здоров'я!!!


Хай кожен із нас навчиться у Святого Миколая бажанню робити добро і нести його у цей світ. І хай світ від цього стає кращим!

Зі святом!
Категория: НВК №2 | Просмотров: 513 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2013 | Комментарии (0)

Святий Миколай вважається покровителем усіх дітей. 19 грудня він збирає діточок на свій, так би мовити, суд. Добрим, чемним, слухняним дітям він дарує подарунки, а неслухняним – різочки.

Тож і до діток дитячого садку №6 "Сонечко" він теж завітав. Діти радо зустріли Миколая піснями, танцям, розповідали вірші – показали чого навчилися за рік та як готуються до Різдвяних свят. За це Святий побажав їм щастя, здоров'я, наснаги, бути слухняними дітьми та пригостив гостинцями. Святий Миколай пообіцяв дітям прийти і на наступний рік.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 393 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2013 | Комментарии (0)

В ДНЗ №8 "Світлячок" пройшов колективний перегляд занять з художньо-естетичного розвитку на тему "Наші чарівні пальчики творять дива", під час якого вихователі використовували інноваційні технології в зображувальній діяльності. Всі вихователі показали свою велику зацікавленість даною темою, хорошу підготовку до занять та професіоналізм. Заняття в усіх групах були бінарними, інтегрованими, завдяки чому діти змогли виявити максимальний об'єм знань та вмінь з даного розділу Програми та Базового компоненту.

Так, в групі раннього віку "МАЛИНКА" (вихователі Турчина В.В., Азімова Л.В.) діти ходили в гості до зайчика, малювали патичками "ковдри" для нього та його сім'ї, щоб зайчику було не холодно взимку.

В групі "МАЛЯТКО" (ранній вік) (вихователі Турлюн О.М. та Нікітіна Г.Ю.) до дітей в гості приходила чарівна Осінь і діти штампами малювали осіннє листя на дереві. Діти так добре виконали завдання, що Осінь пригостила малечу смачними яблучками.

В ІІ молодшій групі "КАЛИНКА" (вихователі Бойко К.В. і Рогова В.Ю.) діти малювали за допомогою прийому "малювання сухим пензлем" своїх маленьких друзів пухнастих кошенят. Діти не тільки навчилися малювати, а й познайомилися з котиком Васьком (вих. Рогова В.), подружилися з ним й затанцювали веселого таночка.

До дітей середньої групи "КОЗАЧАТА" (вихователі Довженко Н.М., Чмирь О.В.) приходила в гості Фея Літа, малята малювали спогади про літо, ознайомилися з процесом перетворення метелика (розмальовували його прийомом кляксографії), а для виготовлення квітів використовували нетрадиційний прийом зображувальної діяльності – паперопластику.< ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 670 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz