Субота, 20.04.2024, 17:31
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Грудень » 18 » Тематична перевірка стану логопедичної роботи
15:31
Тематична перевірка стану логопедичної роботи
17 грудня 2013 року в ДНЗ №7 "Козачок" з тематичною перевіркою стану логопедичної роботи побувала завідуюча міської ПМПК Білоконь Н.В.

Логопедичну групу "Ромашка" відвідують 18 дітей з різними мовленнєвими порушеннями. З ними праводять корекційну роботу кваліфіковані та досвідчені педагоги: вчитель-логопед Філіпова В.О., вихователі Тимошенко С.В. та Таніна О.О.

Педагоги працюють в тісному взаємозв'язку. В групі створені всі необхідні умови для проведення освітньо-виховного та корекційного процесів на належному рівні. Під час роботи з дітьми враховуються індивідуальні особливості розвитку дошкільнят. Вихователі уміло організувовують дитячий колектив, спілкуються з дітьми на доступному рівні, даючи дітям зразок правильного мовлення.

Всі заняття проходять в ігровій формі з використанням інноваційних технологій. Вчитель-логопед перебуває у тісному контакті з батьками, надає необхідні консультації та поради, а також веде логопедичні зошити, в яких простежується робота з дітьми та взаємозв'язок з батьками.

Логопедичний кабінет забезпечений в повній мірі інструктивно-методичними матеріалами, обов'язковим спеціальним обладнанням, що сприяє досягненню позитивних результатів по виправленню та покращенню мови. В наявності є необхідна кількість розробок занять, консультацій для роботи з дітьми, батьками та педагогами. Діти проводять багато часу в кабінеті і з задоволенням його відвідують.

Адміністрація ДНЗ приділяє значну увагу питанням самовдосконалення педагогів, вивченню та розповсюдженню передового досвіду.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 1158 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz