Четвер, 25.04.2024, 11:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 18
17 грудня 2013 року в дошкільному навчальному закладі №4 "Ромашка" відбулася виробнича нарада за темою та з порядком денним:

"Зміцнення здоров'я та зниження захворюваності дітей та колективу"

1. Аналіз захворюваності та організація харчування в ДНЗ.
2. Обговорення ефективності системи оздоровчих заходів в закладі з дошкільниками.
3. Про стан роботи з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності.
3.1. Робота помічників вихователів
4. Про виконання заходів, зазначених у розділі "Охорона праці" колективного договору.
4.1. Розгляд питання підвищення тарифного розряду помічникам вихователів.

Розглянувши вищевикладені питання були зроблені висновки, що оздоровча робота в закладі спрямована на зміцнення та збереження здоров'я вихованців та працівників закладу.

Питання охорони праці та безпеки життєдіяльності являється одним з головних для всіх учасників навчально – виховного процесу. Розділи "Охорони праці", які зазначені в колективному договорі виконуються вчасно. Робота помічників вихователів стосовно забезпечення безпечних умов, відповідно до їх компетенції виконується сумлінно.

Також було розглянуто питання ознайомлення з новими затвердженими нормативними документам з охорони праці.

Результатом розгляду питання підвищення тарифного розряду стало підвищення трьом працівникам (помічникам вихователя) розряду з 5 на 6.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1297 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.12.2013 | Комментарии (0)

Всі завдання з минулих ЗНО за 2010-2013 роки на одному ресурсі (безкоштовно)!

Портал yandex.ua створив новий безкоштовний інтернет-ресурс "Яндекс.ЗНО" корисний як для вчителів, так і для батьків та учнів, яких хвилює проблема якісної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Проект базується на офіційних матеріалах УЦОЯО за останні чотири роки, та містить 61 тест з 14 предметів тестування. Вчителі можуть роздрукувати завдання й використовувати їх на уроках або проводити заняття у комп'ютерному класі школи, а учні – спробувати власні сили, склавши тестування в онлайн-режимі (з відліком часу) з будь-яких предметів.

Для вчителів-предметників передбачена можливість контролю успішності у розділі "Мої учні", за допомогою якого можна оцінити динаміку результатів тестування кожного конкретного школяра:
  • скільки часу було витрачено;
  • скільки правильних відповідей обрано;
  • у яких завданнях допущено помилки;
  • скільки балів було б набрано на справжньому тестуванні.

За результатом отриманих даних можна скорегувати процес підготовки учнів до ЗНО в рамках навчального процесу школи або у процесі самопідготовки учнів.
Категория: Міськво | Просмотров: 666 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.12.2013 | Комментарии (0)

17 грудня 2013 року в ДНЗ №7 "Козачок" з тематичною перевіркою стану логопедичної роботи побувала завідуюча міської ПМПК Білоконь Н.В.

Логопедичну групу "Ромашка" відвідують 18 дітей з різними мовленнєвими порушеннями. З ними праводять корекційну роботу кваліфіковані та досвідчені педагоги: вчитель-логопед Філіпова В.О., вихователі Тимошенко С.В. та Таніна О.О.

Педагоги працюють в тісному взаємозв'язку. В групі створені всі необхідні умови для проведення освітньо-виховного та корекційного процесів на належному рівні. Під час роботи з дітьми враховуються індивідуальні особливості розвитку дошкільнят. Вихователі уміло організувовують дитячий колектив, спілкуються з дітьми на доступному рівні, даючи дітям зразок правильного мовлення.

Всі заняття проходять в ігровій формі з використанням інноваційних технологій. Вчитель-логопед перебуває у тісному контакті з батьками, надає необхідні консультації та поради, а також веде логопедичні зошити, в яких простежується робота з дітьми та взаємозв'язок з батьками.

Логопедичний кабінет забезпечений в повній мірі інструктивно-методичними матеріалами, обов'язковим спеціальним обладнанням, що сприяє досягненню позитивних результатів по виправленню та покращенню мови. В наявності є необхідна кількість розробок занять, консультацій для роботи з дітьми, батьками та педагогами. Діти проводять багато часу в кабінеті і з задоволенням його відвідують.

Адміністрація ДНЗ приділяє значну увагу питанням самовдосконалення педагогів, вивченню та розповсюдженню передового досвіду.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 1158 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.12.2013 | Комментарии (0)

Вихованці тренера–викладача Махині В.Л. провели матчеві зустрічі по двом віковим групам 2004/2005 р.н., які відбулися 15 грудня 2013 р. в м.Олександрії.

В першій грі між хлопцями 2004 р.н. перемога була за Знам'янчанами з рахунком 7:5. В нашій команді відзначились Тюпа Дмитро (ЗШ №2), Шишацький Владислав (ЗШ №3), Філонов Станіслав (ЗШ №3).

В другій грі серед вихованців 2005 р.н. перемога також була за нами з рахунком 4:3. Наша команда по ходу зустрічі програвала Олександрійцям 2:0, 3:1, але зуміла зібратись і вирвати перемогу. Вирішальний і дуже красивий м'яч забив Денис Вакулик.
Категория: КДЮСШ | Просмотров: 467 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.12.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz