Субота, 20.04.2024, 08:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Грудень » 16 » Відкриваємо Європу разом
11:08
Відкриваємо Європу разом
В рамках Всеукраїнського тижня права в НВК відбулося засідання євроклубу "Меридіан", керівник Панкевич Валентина Іванівна. У засіданні на тему "Відкриваємо Європу разом" взяли участь учні Мошоринської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів та члени Євроклубу ЗШ І-ІІІ ступенів №3.

Члени Євроклубу Льовушкіна Ярослава, Корячко Богдан, Безугла Оксана та Борзих Владислав ознайомили присутніх з історією створення Європейського Союзу, метою роботи цієї структури, символікою та перспективами розвитку, звернули увагу на важливі етапи стосунків України та ЄС.

Радінович Олександра, Кліпацька Анна та Шуліка Олена поділилися незабутніми враженнями про свої подорожі до країн Європи: Франції, Греції та Польщі. Їх виступи супроводжувалися яскравими фотопрезентаціями.

Учасники засідання продемонстрували свої знання про Європу, її культуру, національні традиції, відповідаючи на запитання мікс-вікторини "Відкриваємо Європу разом".

Координатор Євроклубу Філіпова С.М. розповіла присутнім про досвід організації та проведення культурно-освітніх подорожей країнами Євросоюзу та запросила до співпраці. Керівник Євроклубу "Меридіан" Панкевич В.І., проводячи інтерактивну вправу "Мікрофон", запропонувала поділитися враженнями про набутий досвід та перспективи співпраці міської та сільської шкіл.

Учнів вразили чудові виступи танцювального колективу "Екстраверт" (керівник Степанова К.М.) та вокалістів Дар'ї Сєрової та Марини Пересадченко, які показали гарні художні номери.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 492 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz