Вівторок, 23.04.2024, 17:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Грудень » 12 » Інформація про проведені заходи в рамках Всеукраїнського тижня права в ДНЗ №2 "Теремок" 09.12 – 14.12.13р.
11:19
Інформація про проведені заходи в рамках Всеукраїнського тижня права в ДНЗ №2 "Теремок" 09.12 – 14.12.13р.
Правова освіта дошкільників – одне із актуальних питань розвиткового простору закладу.

З 9 по 14 грудня 2013 року в ДНЗ №2 "Теремок" проходив тиждень права. Мета тижня – навчити дітей сприймати себе як індивідуальність в колективі, в суспільстві; виховувати у дошкільників цілеспрямоване позитивне ставлення до себе, впевненість у своїх силах і соціальній відповідальності.

З поняттями "обов'язок" і "право", "честь і захист" ознайомлювали малюків герої казок, сторінки дитячих книг, ляльки-еквіваленти.

Протягом тижня проведені такі форми роботи з дітьми: інтегровані заняття "Моя сім'я", "І дівчатко, і хлоп'я мають право на ім'я", "Колобок це теж дитя, він має право на життя"; малювання та організація виставок та дитячих робіт "Права дітей в малюнках", оформлення стенда "Я – маленька людина"; бесіди, розповіді педагога; екскурсії в природу; фізкультурні й музичні розваги; драматизації казок тощо. Тематика занять вміщує підбірку казок та оповідань В.Сухомлинського "Поздоровляємо", "Два метелика", "Лисячий хвіст", "Хризантема і цибуля" та інші.

З метою підвищення загального рівня правової культури, виховання у громадян поваги до закону і прав людини, вдосконалення системи правової освіти населення в нашому дошкільному закладі була проведена відповідна робота з батьками вихованців та педагогами.

В куточку для батьків розміщені консультації на тему "Профілактика жорстокого поводження з дітьми", "Пам'ятка для батьків по ознайомленню з правами дитини", "Права людини починаються з прав дитини".

З педагогами закладу Корнієнко М.Г. організувала круглий стіл по темі: "Конституційні права і свободи людини й громадянина України".

Адміністрацією закладу організовано години спілкування "Закон і права людини".

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 792 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz