Четвер, 18.04.2024, 10:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Грудень » 5 » Методичне об'єднання завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ міста
18:14
Методичне об'єднання завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ міста
Сьогодні, 5 грудня 2013 року, в дитячому навчальному закладі №4 "Ромашка" відбулося методичне об'єднання завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ міста під керівництвом інспектора-методиста Знам'янського міськво Скляровської Лариси Дмитрівни. Присутніми на цьому методичному об'єднанні були всі керівники ДНЗ міста.

Було переглянуто заняття з виконання варіативної складової Базового компоненту шляхом поєднання ТРВЗ-технологій та вивчення англійської мови в умовах дошкільного навчального закладу. Заняття проводила вихователь старшої групи №6 "Золоті зернятка" Закоморна Світлана Анатоліївна.

Заняття проведено на високому методичному рівні, що було відзначено всіма гостями та інспектором-методистом Скляровською Л.Д. Було відзначено високий педагогічний досвід вихователя, який проводив заняття та тісну співпрацю з всім колективом та керівництвом ДНЗ "Ромашка".

Крім перегляду заняття на методичному об'єднанні була представлена виставка, яка пов'язана з впровадженням та поєднанням ТРВЗ-технологій та англійської мови в роботі з дошкільниками. Виставку організувала вихователь Закоморна С.А. Виставка методичного матеріалу дуже зацікавила всіх гостей. Вони з цікавістю слухали виступ-представлення вихователя та переглядали виставку. А завідуюча ДНЗ Клименко Л.П. та вихователь-методист Голованова О.О. зацікавили гостей виступом про напрямки роботи в садочку та провели тайм-менеджмент у вигляді відео представлення. Інструментами проведення тайм-менеджменту були циклограми, представлення календарних планів закладу та плани вихователів. Гості, що завітали до садочка були задоволені проведенням заняття та роботою керівництва ДНЗ та висловили свої враження під час обговорення.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 649 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz