П`ятниця, 26.04.2024, 02:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Листопад » 25 » Засідання міського методичного об'єднання вчителів основ здоров'я
10:36
Засідання міського методичного об'єднання вчителів основ здоров'я
20 листопада 2013 року відбулося ІІ засідання міського методичного об'єднання вчителів основ здоров'я за темою "Створення системи стійких практичних навиків учнів з питань безпеки життєдіяльності".

Цього разу колег зустрічали у Знам'янській ЗШ І – ІІІ ст. №7. У роботі ММО взяли участь Бондаренко І.В. – методист міського методичного кабінету, Корчагіна О.П. – голова ММО вчителів основ здоров'я, а також вчителі шкіл міста, які викладають інтегрований курс учням різних вікових категорій.

У рамках засідання було проведено урок у 4 класі (вчитель Коптельцева С.М.), його тема "Вплив куріння, алкоголю та наркотиків на здоров'я. Навчитись казати: "Ні". Розкриваючи тему уроку вчитель приділив велику увагу формуванню у дітей стійкого розуміння шкідливості від тютюнопаління, вживання алкогольних і наркотичних речовин. В теоретичній, практичній і тренінговій частині уроку четвертокласники з'ясовували причини вживання шкідливих речовин людьми, попри розуміння їх загрози для здоров'я і життя, шляхи уникнення ситуацій, які призводять до потрапляння у добровільне рабство небезпечних звичок. Спільними зусиллями педагога і учнів були вироблені правила здорового способу життя, які допоможуть не схибити на складному шляху розвитку особистості.

Цікавим для присутніх став і виховний захід у 2 класі (вчитель Резнікова Н.В.) "Вогонь – друг, вогонь - ворог" з використанням відеопрезентації. В ігровій формі вчитель захопила малюків вирішенням проблеми виникнення пожеж в сучасному середовищі. Школярі розв'язували життєві завдання в групах: укладали правила протипожежної поведінки, створювали тематичні колажі. А герої мультфільму ще раз довели малюкам важливість чемного поводження з вогнем. На згадку другокласники одержали буклети-пам'ятки з порадами служби порятунку.

Наприкінці методичного об'єднання відбувся обмін враженнями, думками, досвідом роботи з теми засідання між його учасниками. Бондаренко І.В. підвела підсумки і надала практичні рекомендації щодо викладання предмета "Основи здоров'я".
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 986 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz