Четвер, 28.03.2024, 22:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 11
Ось нарешті дочекались дошкільнята красуні Осені. Цього року вона і поморозила всіх, і подарувала теплі, сонячні дні. Осінні розваги завжди пишні, радісні. Музичні керівники Єніна Ю.В., Петліца Ю.О. та вихователі середніх, старших груп, працюючи над підготовкою розваг, намагались передати вдячність і захоплення багатством і красою осінньої пори. Діти середніх груп "Пізнайки", "Живчик" та старших груп "Гномики", "Калинка", "Бджілка" були у різноманітних яскравих костюмах. Співали, танцювали, водили хороводи, читали вірші про цю прекрасну пору року Осінь. А під час ігор мали змогу продемонструвати свої знання на осінню тематику.

Разом з дітьми отримували задоволення батьки, які активно брали участь в естафетах, іграх. На розвагах були оформлено виставки поробок, які виготовили батьки з дітьми. На згадку саме про цю осінь батьки отримали від своїх діточок подарунки, виконані своїми руками.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 906 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.11.2013 | Комментарии (0)

7 листопада 2013 року, незважаючи на непогоду за вікном, учні навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" провели годину майже в сімейному колі. Адже в класах НВК відбувся Єдиний регіональний урок "Єдина родина в центрі України".

Діти та учнівська молодь здійснили віртуальну подорож просторами багатонаціональної України, національно різнобарвної Кіровоградської області і Знам'янщини. До нас в гості завітали представники різних національностей, що живуть в нашому регіоні. Це і українці, і росіяни, і молдавани, і вірмени, і роми. Вони розповіли про свої національні особливості, свої традиції, риси характеру і поділились секретами своєї національної кухні. Додала приємних вражень етнічна музика, краса національного одягу та думка, яка єднала всіх присутніх, дорослих і дітей, що мир, злагода, порозуміння, взаємоповага – це ті речі, які є визначною рисою України, цивілізованої полікультурної держави в центрі Європи.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 473 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.11.2013 | Комментарии (0)

З 4 по 8 листопада у ЗШ І-ІІІ ст. №3 проходив Тиждень української писемності та народознавства. Метою тижня було ознайомити учнів з історією української мови, різними теоріями її походження; багатствами культурно-господарської спадщини українського народу, з народними традиціями; розвивати почуття гордості за нашу мову; виховувати любов і повагу до рідного слова; формувати етнічну самосвідомість, кращі якості національного характеру, прагнення до відродження національної культури.

У рамках тижня учнями було створено стіннівки, в яких розповідалося про виникнення та розвиток української писемності, про найдавніші літературні пам'ятки, про слов'янських просвітників, які долучилися до розвитку та збереження рідної мови; були дібрані вислови відомих людей про мову взагалі та рідну мову зокрема.

Учитель української мови та літератури Давидова С.М. провела бінарні уроки у 6-А та 6-В класах з теми "Кольори та символи української народної вишивки". Учні підготували виставку родинних оберегів, що переходять у родині у спадок або створені вже власними руками, поділилися історіями створення цих речей. Разом з вчителем дійшли висновку, що родинні традиції, сімейні обереги - це ті священні ниточки, які пов'язують нас з минулим, без якого немає майбутнього.

Учитель української мови та літератури Поліщук Н.М. провела позакласний захід у 7-Б класі "Свято української писемності" (усний журнал). Усі присутні мали змогу уявно мандрувати шляхом розвитку нашої мови.

Традиційним стало проведення Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика. Мова і духовність поняття споріднені. Б ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 493 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.11.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz