Середа, 24.04.2024, 16:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Листопад » 1 » Осінні свята в ДНЗ №4
15:41
Осінні свята в ДНЗ №4
В казці "Під грибком" ведучі святкової осінньої розваги Шеремет В.А., Решетиловська Л.В., музичний керівник Джулай Т.Г. та вихованці середньої групи №2 "Калинка" ДНЗ №4 "Ромашка" зустрілися з Осінню.

Під слова пісень та віршів, під відповідний музичний супровід поринули діти у чарівну осінню атмосферу. Діти старанно виконували ролі у інсценівках, показуючи присутнім свої здібності і таланти; під час розігрування казки емоційно підтримували героїв.

По завершенню свята і діти і присутні в залі отримали справжню насолоду від осінньої розваги.




Гарним початком осінніх свят в дошкільному навчальному закладі №4 "Ромашка" стало свято в старшій логопедичній групі №3 "Сонечко".

Вихователі Дордюк С.В., Макущенко Н.А. та музичний керівник Джулай Т.Г. разом з дітьми створили неповторне свято для глядачів присутніх в залі, зуміли передати осінній колорит в піснях, таночках та неповторних індивідуальних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність по підготовці дітей до свята. Так по чарівним доріжкам осінь завітала до дітей дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка".




Закличками, піснями і таночками зустріли діти ІІ молодшої групи №4 "Веселка" дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка" Осінь.

Ведучі Криворучко А.О., Доля А.А. та музичний керівник Джулай Т.Г. зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит, передати настрій осінньої пори коли природа готується до зими.

Провідною лінією розваги був збір урожаю, де малята, граючи з дощиком, назбирали повні кузовки...




В чарівно-казковому лісі ведучі святкового осіннього свята Закоморна С.А., Усаченко С.В., музичний керівник Джулай Т.Г. та вихованці старшої групи №6 "Золоті зернятка" ДНЗ №4 "Ромашка" зустрілися з Осінню.

Допомагаючи тваринам готуватися до зими у цікавих інсценівках, перетворюючи зло на добро рухалися діти осінніми, казковими доріжками, виконуючи цікаві хореографічні постановки та пісні осінньої тематики під цікавий музичний супровід.

Колектив групи №6 ДНЗ№4 створили настрій, якій відповідав темі святкового ранку.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1444 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz