Субота, 20.04.2024, 14:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 24
В народі кажуть, що життя прожити, то не поле перейти. А скільки всього трапляється на тому життєвому полі – і доброго, і лихого... Та найстрашніше, мабуть, війна. Нелагідними обіймами, а шаленими чергами куль зустріла вона Клавдію Прокопівну Соломаху. Смерть, кров і стогін поранених бійців краяли серце дівчини. Сотні врятованих нею солдат піднімались у бій і гнали ворога в його лігво. Через усю війну пронесла вона любов до рідного краю, до своєї родини. Її душа не очерствіла. Вона і сьогодні з ясною усмішкою на обличчі зустрічає гостей – учнів 8 класу ЗШ I-III ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка. А діти з задоволенням ідуть до бабусі Клавдії, яка вміє і пожартувати, і розповісти цікаво про роки війни, про голодний 1947 та про відбудову рідної держави.
Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 545 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.10.2013 | Комментарии (0)

На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації в загальноосвітніх закладах міста триває моніторинг обізнаності підлітків стосовно проблеми насильства та його проявів у дитячому середовищі. До моніторингу залучені учні 5-11 класів. Запитання анкети дадуть змогу зробити висновок про те, чи знають діти, що таке насильство, які можливі його види і куди потрібно звернутися в разі виникнення такої проблеми.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 517 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.10.2013 | Комментарии (0)

Згідно річного плану роботи на 2013–2014 навчальний рік в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" 23 жовтня 2013 року було проведено теоретико-практичний семінар на тему "Куточок природи в дошкільному закладі". Мета даного семінару: поглибити знання педагогів з питання ознайомлення дітей з природою. Сформувати творчий підхід до підбору форм, методів та реалізації завдань з пізнавального розвитку в усіх сферах життєдіяльності дітей.

Під час теоретико-практичного семінару було заслухано міні-доповідь вихователя Оленіної В.М. на тему "Зміст ознайомлення дошкільників з природою"; міні-лекція вихователя Ромащенко І.А. на тему "Куточок природи як елемент природного розвивального середовища". Вихователь Курільна Т.В. обмінялася досвідом з колегами про "Сезоні зміни в куточку природи".

Також було проведено практичну частину семінару - презентацію програмових квітів куточків природи у групах ДНЗ.
Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 1583 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.10.2013 | Комментарии (0)

Саме під таким гаслом пройшла 14 та 16 жовтня в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №7 зустріч учнів 7 – 8, 9 - 11 класів із спеціалістом І категорії міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Білокамінською Ольгою Миколаївною в рамках Місячника "Профілактики соціально-небезпечних хвороб" на тему "Туберкульоз – мікроскопічний вбивця", на якій йшла розмова про шкідливі звички, здоровий спосіб життя, роль вітамінів, раціональне харчування та збереження здоров'я людини загалом.

На цих же зустрічах відбулася розмова представників ЦРЛ на теми: лікаря-інфекціоніста Тіщенко С.Л. "Про небезпеку ВІЛ", лікаря-нарколога Чєрнєцова П.П. "Ступінь загрози соціально-небезпечних хвороб для населення та шляхи їх уникнення", лікаря-онколога Самборської Г.К. "Онкологія", лікаря-гінеколога Безверхої Ю.Г. "Статеве дозрівання та ІПСШ" та лікаря-педіатра Проценко Н.І. "Зловживання і залежності. Фізичне здоров'я і правильне харчування".

Учням розповіли про причини виникнення захворювань, ризик їх виникнення та шляхи попередження, продемонстрували відеоролики з даної тематики та навели статистичні дані щодо ряду соціально-небезпечних хвороб, адже всім відомо, що хворобу краще попередити, аніж її лікувати.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 534 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.10.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz