Четвер, 28.03.2024, 23:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 23
В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка 23 жовтня проведено правовий конкурс "Правовий ринг" серед учнів загальноосвітніх шкіл №1 та №4.

Організатор "Правового рингу" - правовий відділ Знам'янського міськрайонного управління юстиції.
Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 481 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2013 | Комментарии (0)

З нагоди відзначення 95-річчя від дня народження видатного педагога-земляка Василя Олександровича Сухомлинського 22 жовтня цього року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 6, опорної з питань впровадження ідей В.Сухомлинського (директор Д.Полежай, заступник директора з навчально-виховної роботи  С.Брикова, заступник з виховної роботи С.Михайлова) був проведений міський семінар для директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів та їх заступників за участю працівників відділу освіти та міського методичного кабінету з проблеми: "Трансформація педагогічних ідей В.Сухомлинського в практиці управлінської діяльності сучасного навчального закладу" з виїздом в Онуфріївський район до Павлиської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 імені В.Сухомлинського. Захід було організовано на виконання річного плану роботи відділу освіти  та міського методичного кабінету з метою підвищення кваліфікації керівних кадрів ЗНЗ та ПНЗ міста, покращення знань, умінь і навичок  з питань вивчення й подальшого розвитку педагогічних ідей В.Сухомлинського, колишнього директора Павлиської школи, педагога-гуманіста, науковця, письменника.

Учасники семінару поклали квіти до пам'ятника всесвітньовідомого педагога та завітали до педагогічно-меморіального музею В.Сухомлинського, в якому цікаву екскурсію з ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 591 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2013 | Комментарии (0)

На виконання листа департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації 23 жовтня 2013 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" було здійснено апробацію тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з математики та біології за участю уповноваженого представника Бутенко Ліни Миколаївни, завідувача відділу тестових технологій КЗ "КОІППО ім.В.Сухомлинського", Босненко Марини Миколаївни, методиста міського методичного кабінету та вчителів: Плюти Тетяни Олексіївни та Малої Ганни В'ячеславівни. Всього було залучено 30 учнів 11-х класів НВК (2 тестокласи).
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 510 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2013 | Комментарии (0)

17 жовтня 2013 року у ДНЗ №7 "Козачок" пройшов конкурс на краще оформлення роздягалень.

Роздягальня - це перше місце, куди потрапляють діти і батьки. Необхідно на цьому, початковому, етапі створити атмосферу комфорту, затишку і турботи.

Дуже важливо, з яким настроєм дитина переступить поріг дитячого садка. Хочеться бачити кожну дитину, яка приходить у наш садочок, щасливою. Для цього створені всі умови, щоб малюк потрапив в сприятливий, психологічно комфортний простір з перших хвилин приходу до дитячого закладу.

Зі смаком оформлені приміщення роздягальні, де враховуються особливості дитячого сприйняття, колірна гамма привертає увагу малюків, полегшує розлуку з рідними. Дітки швидше адаптуються до атмосфери дитячого садка.

Створення естетичного середовища в нашій установі відіграє велику роль у гармонійному розвитку та вихованні дитини, викликає у дітей почуття радості, емоційно позитивне ставлення до дитячого садка, бажання відвідувати його, збагачує новими враженнями і знаннями, спонукає до активної творчої діяльності, сприяє інтелектуальному розвитку дітей дошкільного віку.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 2806 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2013 | Комментарии (0)

17 жовтня 2013 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" відбулося спільне засідання міських методичних об'єднань учителів української мови та літератури і світової літератури.

На запрошення заступника директора НВК з навчально-виховної роботи Сорокіної Ганни Дмитрівни й голови шкільного методичного об'єднання вчителів української мови і літератури Архангельської Люсі Сергіївни в засіданні взяла участь Ольга Олександрівна Гузь, учитель-словесник, відмінник освіти України, учитель-методист загальноосвітньої школи №26 міста Кіровограда, яку зі Знам'янкою пов'язують дитячі та шкільні роки, а також – період становлення як педагога. Тепер вона автор 15-ти методичних посібників і співавтор хрестоматій зі світової літератури. Ольга Олександрівна відома не тільки в області, а й за її межами як творчо працюючий педагог.

Шанована гостя виступила перед учительською та учнівською аудиторією з лекцією "Ліна Костенко в контексті світової літератури", презентуючи свої дослідження творчості відомої української поетеси, а потім провела майстер-клас – відкритий урок із української літератури в 5-му класі за оповіданням Оксани Сенатович "Малий віз". Під час обговорення уроку вчителі ділилися думками з приводу методики проведення сучасного уроку літератури. Ольга Олександрівна презентувала власний досвід, методичні наробки і відеоматеріали із застосуванням інтернет-ресурсів, зокрема викор ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 571 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz