Субота, 20.04.2024, 11:39
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Жовтень » 9 » Святкування Дня працівника освіти
09:56
Святкування Дня працівника освіти
3 жовтня 2013 року о 14 годині в актовій залі Центру дитячої та юнацької творчості відбулося урочисте святкування Дня працівників освіти.

Багато теплих, щирих слів пролунало на адресу педагогів - подяки за віддану працю і внесок у розвиток освіти міста, сердечних побажань здоров'я, бадьорості та натхнення у чи не найважливішій для суспільства педагогічній праці побажала Тесленко Н.О. – керуюча справами міськвиконкому та виконуючий обов'язки начальника відділу освіти – Мурга В.М.

Під час заходу відзначили досягнення працівників освіти на педагогічній ниві. Яскравим моментом свята було вручення молодим спеціалістам трудових книжок. Не залишилися поза увагою ветерани освітянської ниви вони отримали найщиріші вітання і глибоку вдячність за все, що зробили заради майбутнього, бо в усьому, до чого торкнулися їхні руки, залишилася часточка душі.

Зі святом освітян міста привітали хореографічні колективи міста: колектив бального танцю "Перлина" (керівник Залєвська Н.), хореографічний колектив "Екстраверт" (керівник Степанова К.), хореографічний колектив "Веселка" (керівник Часник Т.), хореографічний колектив "Конфетті" (керівник Демків М.), хореографічний колектив "Любава" (керівник Долинська О.). Вихованці Ніклонської Ж. та Реп'яшник Л. привітали піснями гостей свята. Гості свята відвідали виставку творчих робіт вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

Полум'яні слова викладачів, засіяні в серця учнів, проростають глибокими знаннями та високими моральними якостями. Своєю сумлінною працею наші освітяни виковують у горнилі знань майбутнє України.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 559 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz