Середа, 24.04.2024, 11:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Жовтень » 4 » Урочистості до Дня працівників освіти
12:20
Урочистості до Дня працівників освіти
3 жовтня цього року у святково прикрашеному залі Центру дитячої та юнацької творчості відбулись урочистості по відзначенню педагогічних працівників міста за підсумками минулого 2012/2013 навчального року та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти.

До участі в заході було запрошено делегації від трудових колективів усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів – всього 220 працівників освіти міста.

В урочистому засіданні взяли участь вельми поважні гості. Це: Тесленко Наталія Олександрівна, керуюча справами міськвиконкому, депутати міської ради від фракції Партії регіонів – Бойко Світлана Василівна, Суслов Леонід Григорович, Ільченко Едуард Дмитрович, керівник громадської приймальні народного депутата України Єдіна Олександра Йосиповича, представники міської газети "Знам'янські вісті" - Міркевич Вікторія Іллівна, заступник редактора, Вітохін Василь Борисович, фотокореспондент.

Педагогів міста щиро вітали учні загальноосвітньої школи №1 ім.Т.Шевченка, виконуючий обов'язки начальника відділу освіти Мурга Володимир Миколайович, керуюча справами міськвиконкому Тесленко Наталія Олександрівна.

Після вшанування ветеранів педагогічної праці, які в цьому році пішли на заслужений відпочинок (14 осіб), вітали молодих спеціалістів, учорашніх студентів, що влилися в педагогічні колективи закладів освіти міста. Їм було вручено трудові книжки, пам'ятні адреси та тритомник "Людина та її світогляд". Представники Партії Регіонів привітали зі святом усіх присутніх, а молодим спеціалістам (16 осіб) традиційно вручили цінні подарунки.

Протягом свята було відзначено значну кількість працівників освіти за досягнення в минулому навчальному році: за результативну роботу з обдарованими й талановитими учнями, за забезпечення важливих освітянських подій, проведення обласних, міських заходів, за участь і перемоги у конкурсах професійної майстерності, за участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних методичних заходах, за публікації у фаховій пресі та виготовлення друкованої продукції, за якісну підготовку до нового навчального року.

84 педагогам було вручено дипломи, сертифікати, Почесні грамоти, грамоти й подяки, в тому числі, департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Знам'янської міської ради, відділу освіти.

Нагородження перемежовувалося номерами художньої самодіяльності, підготовленими вихованцями гуртків Центру дитячої та юнацької творчості, міського Палацу культури, музичної школи, хореографічного колективу "Конфетті" школи №3.

Учасники урочистостей залишились задоволеними святом, з хорошим настроєм окрилені на нові творчі здобутки.
Категория: Міськво | Просмотров: 725 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz