Вівторок, 23.04.2024, 15:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Вересень » 27 » Перспективи розвитку дошкільної освіти в місті
17:04
Перспективи розвитку дошкільної освіти в місті
Пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2021 року, новими соціальними ініціативами Президента України В.Януковича "Діти-майбутнє України та Національним планом дій щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентно-спроможна економіка, ефективна держава".

Згідно соціальних ініціатив Президента України В.Януковича "Діти-майбутнє України" потрібно забезпечити місцями 85% дошкільнят, розширити мережу дошкільних навчальних закладів.

В місті для забезпечення дітей різними формами дошкільної освіти вводиться соціально-педагогічний патронат для дітей дошкільного віку, що виховуються в домашніх умовах. Буде надана кваліфікована консультаційна допомога батькам у вихованні малят. Успіху у вихованні та розвитку малят, майбутніх громадян нашої держави ми можемо досягти тільки завдяки спільній роботі дошкільного закладу з батьками.

Проведенню багатопланової, цільової, різноформатної роботи приділяє велику увагу Знам'янський виконавчий комітет та відділ освіти. Питання перспектив розвитку дошкільної освіти стоїть на порядку денному. В місті вирішується питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів.

Виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію дошкільного навчального закладу №7 "Козачок" корпус №1 та корпус №2, розроблену інститутом ПАТ "Кіровоградагропроект", яка на даний час проходить експертизу в ДП "Укрдержбудекспертиза" та 27.09.2013 року була презентована міським головою І.Крижановським та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким в дошкільному навчальному закладі №7 "Козачок".

У разі виділення державних коштів на реконструкцію дошкільного навчального закладу №7 "Козачок", до якого буде приєднано ІІ корпус на 90 місць, що дасть змогу охопити дошкільною освітою 85% відсотків дітей віком від 2-х до 6-ти років.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 612 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz