Четвер, 25.04.2024, 23:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 27
З 13.09. по 20.09.2013 року в школі пройшов Олімпійський тиждень. Розпочався тиждень з святкування Дня фізичної культури і спорту. На урочистій лінійці вчителі фізкультури Н.Клюка, М.Міщенко наголосили на тому, яке вагоме значення в житті кожної людини відіграють заняття фізичною культурою та спортом.

Цікава та насичена була програма Дня здоров'я, присвячена Дню фізичної культури і спорту в якій прийняли участь учні 2-11 класів. Почали програму учні початкової школи, завзято і весело провели час граючи у рухливі ігри. Учні середньої школи взяли участь в комплексній естафеті з різними предметами, показавши свою майстерність в засвоєнні навичок та вмінь. Старші школярі змагались у спортивній грі волейбол.

Продовжився тиждень олімпійськими уроками в молодших класах, на яких вчителі ознайомили учнів з олімпійською символікою та міфами і легендами Стародавньої Греції. Діти 2-4 класів взяли участь в конкурсі малюнку "Олімпійська символіка", в якому відзначились роботи учнів 2-А, 3-Б класів.

З учнями 5-7 класів було проведено Всеукраїнський урок "Олімпійські ігри Стародавньої Греції. Відродження сучасних Олімпійських ігор". Діти прийняли участь в розгадуванні кросвордів та питань вікторини на спортивну тематику. Цікаво пройшов "Всеукраїнський Олімпійський урок – диспут "Поширення олімпійських ідей в сучасному світі. Проблеми олімпійських ігор".

Креативно підійшли до участі у конкурсі проект-плакат "Олімпійські ігри 2020 р. м. Київ – Україна" учні середньої та старшої школи.перше місце зайняла робота учениці 10-А класу Матяш Юлії. Плакат зображено в цікавому ра ... Читати далі »
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 936 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

Пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2021 року, новими соціальними ініціативами Президента України В.Януковича "Діти-майбутнє України та Національним планом дій щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентно-спроможна економіка, ефективна держава".

Згідно соціальних ініціатив Президента України В.Януковича "Діти-майбутнє України" потрібно забезпечити місцями 85% дошкільнят, розширити мережу дошкільних навчальних закладів.

В місті для забезпечення дітей різними формами дошкільної освіти вводиться соціально-педагогічний патронат для дітей дошкільного віку, що виховуються в домашніх умовах. Буде надана кваліфікована консультаційна допомога батькам у вихованні малят. Успіху у вихованні та розвитку малят, майбутніх громадян нашої держави ми можемо досягти тільки завдяки спільній роботі дошкільного закладу з батьками.

Проведенню багатопланової, цільової, різноформатної роботи приділяє велику увагу Знам'янський виконавчий комітет та відділ освіти. Питання перспектив розвитку дошкільної освіти стоїть на порядку денному. В місті вирішується питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів.

... Читати далі »
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 612 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

27 вересня 2013року учні 7-Б класу ЗШ I-III ст. №3 м.Знам'янки (класний керівник Демченко І.В.), вшановуючи пам'ять великого вчителя, наставника, директора Павлишської школи Василя Олександровича Сухомлинського, підготували усний журнал для учнів 3-Б класу, класоводом якого є Ракіна С.М., перша вчителька 7-Б класу.

Діти познайомили молодших учнів з життєвим шляхом Василя Олександровича, розповіли його "Казки для дітей малого віку".
Категория: НВК №3 | Просмотров: 524 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz