Четвер, 25.04.2024, 13:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Вересень » 25 » Круглий стіл з педагогами ДНЗ №2 "Теремок"
13:50
Круглий стіл з педагогами ДНЗ №2 "Теремок"
В рамках тижня, запланованого Знам'янським виконавчим комітетом з 23 по 29 вересня 2013 року "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі ДНЗ" в ДНЗ №2 "Теремок" відбулось обговорення за круглим столом з педагогами закладу даного питання.

На круглому столі були присутні методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В., педагоги закладу.

Скляровська Л.Д. зазначила, що згідно нових ініціатив Президента України Віктора Януковича "Діти – майбутнє України", розширення мережі дошкільних навчальних закладів дасть можливість забезпечити місцями 85% дошкільнят, що відповідатиме європейським стандартам. Протягом 2013-2014 років буде розширено на 90 одиниць мережу дошкільних навчальних закладів за рахунок відновлення їх діяльності, відкриття у пристосованих приміщеннях та новобудов.

Завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В. доповнила, що розвиток дошкільної освіти сприятиме соціалізації дітей, їх повноцінній підготовці до навчання у школі, а також надасть батькам можливість реалізувати своє право на працю.

До обговорення долучились педагоги закладу, кожен з них мав можливість висловити свою думку щодо даного питання. Всі присутні на круглому столі дійшли висновку, що нові ініціативи Президента України допоможуть підняти авторитет роботи дошкільних закладів та допоможе дітям отримувати належну дошкільну освіту, яка би відповідала європейським стандартам.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 758 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz