Четвер, 28.03.2024, 20:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 23
З 13 по 20 вересня в рамках підтримки Олімпійських ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 було проведено Тиждень Олімпійського уроку. На цих уроках учні 1-11 класів отримали знання про історію виникнення та розвитку Олімпійських ігор, про їх відродження в ХІХ ст. (бібліотечна виставка "Сучасний Олімпійський рух", години спілкування).

Отримали знання щодо олімпійських символів: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь. Під час Олімпійського тижня в урочний та позаурочний час було проведено міні-змагання, конкурс-виставка малюнків "Спорт у моєму житті".

13.09.13 року проведено День фізичної культури і спорту, в рамках якого відбулися змагання з армреслінгу серед учнів 5-11 клсів (І місце – Савіцький Віктор, учень 8 класу), змагання – стрибки зі скакалкою (за 30 секунд) - (І місце – Абдрєйкіна Олена, учениця 8 класу), вправи на високій перекладині (підйом з переворотом) серед учнів 5-11 класів – (Григор Владислав, учень 8 класу) та футбольні матчі (5-11 класи).

Протягом Олімпійського Тижня були проведені такі змагання: стрибок у довжину з місця; підтягування на високій перекладині; кидок м'яча в кільце (за 1 хвилину). У змаганнях взяли участь учні 5-11 класів. В стрибках у довжину – конкурс "Стрибучі", переміг учень 8 класу Плетенко Рустам, стрибнувши 2,42 м. У змаганнях з підтягування на перекладині, конкурс "Найсильніші", переміг учень 8 класу Курятенко Сергій, підтягнувшись 19 разів. Щодо конкурсу "Самий ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 570 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz