Субота, 20.04.2024, 13:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Вересень » 20 » Педагогічна рада "Пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти"
10:31
Педагогічна рада "Пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти"
Згідно річного плану ДНЗ №2 "Теремок" на 2013-2014 н.р. 19.09.2013р. відбулась педагогічна рада педагогів закладу. Були присутні методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач Мазур О.В., вихователь-методист Чуракова С.С. та педагоги закладу.

Скляровська Л.Д. ознайомила з пріоритетами та перспективами розвитку системи дошкільної освіти, які визначені Державною цільовою соціальною програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2017р.

Мазур О.В. ознайомила присутніх з інструктивно-методичними рекомендаціями "Про організацію роботи в дошкільних навчальних закладах у 2013-2014 навчальному році". Зосередила увагу на вирішенні ключових завдань на цей навчальний рік. Довела до відома інформацію про чинні комплексні та парціальні програми на цей рік. Ознайомила із запропонованими різноманітними напрямами, формами, методами діяльності для забезпечення актуальності тематики заходів, ініційованих Міністерством освіти і науки у 2013-2014 н.р.

Чуракова С.С. ознайомила із проблемами та особливостями розвитку п'ятирічних дітей, які були розглянуті на Всеукраїнській конференції, яка відбулась 4 червня 2013р. під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Бориса Жебровського.

Завідувач Мазур О.В. підвела підсумки роботи педколективу за 2012–2013 н.р. Вихователь–методист Чуракова С.С. зачитала довідку по підготовці педагогів ДНЗ №2 "Теремок" до навчального 2013–2014 н.р. Також познайомила з формами роботи на 2013–2014 н.р. для підвищення якості дошкільної освіти. Вихователі всіх вікових груп презентували методичні посібники для роботи з дітьми. Кращі 5 посібників будуть продемонстровані на конкурсі "Кращий дидактичний посібник".

Старша медична сестра Дем'яненко Т.І. підвела підсумки літнього оздоровчого періоду. Ознайомившись з річним планом на 2013-2014н.р., педколективом було одностайно прийнято рішення затвердити його в повному об'ємі. Чинною програмою на 2013-2014н.р. було прийнято рішення залишити програму розвитку дітей дошкільного віку "Я у Світі" та програму розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт". Програму виховання і навчання дітей від двох до семи років "Дитина" взяти до розгляду і впровадження в діяльність закладу. Також були розглянуті інші поточні питання. В кінці відбулось обговорення рішення педагогічної ради, з яким секретар познайомив педколектив.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 654 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz