П`ятниця, 29.03.2024, 02:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 20
В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка з 16 по 20 вересня проходив Олімпійський тиждень. В рамках тижня вчителем фізичної культури Нікіфоровою О.В. проведено "Веселі старти" для учнів 2-4 класів. Тиждень завершився Олімпійським днем. Команди-учасники змагань готували привітання, стінну газету, брали участь у випробуваннях та змаганнях: стрибках через скакалку, човниковому бігу, бігу на дистанцію 30 м. Учні грали в баскетбол, стріляли з гвинтівки, брали участь у естафеті, перетягуванні каната, змагалися в їзді на велосипеді.

Переможцями змагань стали учні 5-Б класу (класний керівник Шевченко О.Ю.)

Свято здоров'я і спорту відбулося!
Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 583 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.09.2013 | Комментарии (0)

16 вересня 2013 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було проведено педагогічну раду №1 на тему "Шляхи організації навчально-виховного процесу, спрямованого на реалізацію нового Державного стандарту дошкільної освіти – Базового компонента (нова редакція) та програми виховання і навчання "Дитина".

На педагогічній раді було заслухано довідку керівника закладу Кречетової Марини Вікторівни про підсумки роботи педагогічного колективу за 2012-2013 н.р. Також було обговорено та затверджено план роботи на 2013-2014 н.р., основні завдання педагогічного колективу.

Вихователем-методистом Олексієнко Н.В. було надано інформацію щодо організації роботи по попередженню дитячого травматизму за минулий рік.

Затверджено розподіл зайнятості дітей, освітніх програм та форм планування.

Було проведено виставку дидактичних матеріалів по підготовці до нового навчального року.

Підбили підсумки оздоровчої роботи в літній період.

Також проконтролювали виконання зауважень та пропозицій що до атестації ДНЗ №3 "Івушка" в 2008 році.
Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 675 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.09.2013 | Комментарии (0)

На виконання наказу міського відділу освіти від 16.08.2013 року №10/62/174 "Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності в закладаз освіти міста у 2013/2014 н.р." відповідно до спільного наказу Управління ДСНС у Кіровоградській області, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної адміністрації від 11.07.2013 р. №173/397 "Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності у дошкільних загальноосвітніх, професійно-технічних та навчальних закладах обласного підпорядкування у 2013/2014 навчальному році", з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи щодо запобігання травматизму у навчально виховному процесі й побутового характеру, виконання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було проведено Тиждень знань Правил дорожнього руху на тему "Дорожня грамота!" в період з 09 по 13 вересня 2013 року.

Комісія закладу, призначена наказом, перевірила стан роботи з дітьми в період проведення Тижня знань Правил дорожнього руху на тему "Дорожня грамота".

В ході Тижня знань Правил дорожнього руху на тему "Дорожня грамота" постійно проводилися заходи з вихованцями дошкільного закладу та їх батьками згідно розробленого плану з використанням різних методів і прийомів роботи.

Проведено:
  • В І молодшій групі №1 "Капітошка" - будівельна гра "Доріжки широкі і вузькі", розгляд іграшкового транспорту, р/г "Горобчики і автомобілі", читання вірша "Вулиця", спостереження за рухом транспорту, ігрова ситуація "Переведемо ляльку через дорогу", гра-імпровізація за віршем А.Барто "Грузовик";
  • В І молодшій групі ... Читати далі »
Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 5159 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.09.2013 | Комментарии (0)

Згідно річного плану ДНЗ №2 "Теремок" на 2013-2014 н.р. 19.09.2013р. відбулась педагогічна рада педагогів закладу. Були присутні методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач Мазур О.В., вихователь-методист Чуракова С.С. та педагоги закладу.

Скляровська Л.Д. ознайомила з пріоритетами та перспективами розвитку системи дошкільної освіти, які визначені Державною цільовою соціальною програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2017р.

Мазур О.В. ознайомила присутніх з інструктивно-методичними рекомендаціями "Про організацію роботи в дошкільних навчальних закладах у 2013-2014 навчальному році". Зосередила увагу на вирішенні ключових завдань на цей навчальний рік. Довела до відома інформацію про чинні комплексні та парціальні програми на цей рік. Ознайомила із запропонованими різноманітними напрямами, формами, методами діяльності для забезпечення актуальності тематики заходів, ініційованих Міністерством освіти і науки у 2013-2014 н.р.

Чуракова С.С. ознайомила із проблемами та особливостями розвитку п'ятирічних дітей, які були розглянуті на Всеукраїнській конференції, яка відбулась 4 червня 2013р. під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Бориса Жебровського.

Завідувач Мазур О.В. підвела підсумки роботи педколективу за 2012–2013 н.р. Вихователь–методист Чуракова С.С. зачитала довідку по підготовці педагогів ДНЗ №2 "Теремок" до навчального 2013–2014 н.р. Також познайомила з формами роботи на 2013–2014 н.р. для підвищення якості дошкільної освіти. Вихователі всіх вікових груп презентували методичні посібники для роботи з діт ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 651 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz