П`ятниця, 19.04.2024, 09:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Вересень » 18 » Чарівна країна, якої немає на карті планети
09:41
Чарівна країна, якої немає на карті планети
Дуже цікаво, змістовно і весело розпочався навчальний рік для вихованців нового позашкільного закладу міста - Центру дитячої та юнацької творчості (директор Подвиженко Г.І.). Не встигли діти забути захоплюючу мандрівку навчальними кабінетами закладу, ознайомлюючись з роботою гуртків, як на вихованців ЦДЮТ чекала справжня подорож до міста Кіровограда.

17 вересня 2013 року на базі Ковалівського парку Знам'янський центр дитячої та юнацької творчості презентував свою роботу на Дні позашкільника з нагоди початку навчального року в системі позашкільної освіти.

Серед розмаїття творчих куточків позашкільних закладів Кіровоградської області свято розпочалося з огляду виставки та майстер-класів. Роботи вихованців гуртків технічного напрямку Знам'янського ЦДЮТ презентували Приходько Максим (керівник Колеснік І.В.) та Шевченко Наталія (керівник Леонова Н.А.). Останні навчили гостей свята виготовляти прикраси та модні аксесуари власними руками.

Декоративно-ужиткова творчість була представлена роботами вихованців Цатурян С.В., Кондратьєвої С.І., Любінської Н.В., Демченко О.С. та Дордюк С.М.

Гучними оплесками учасники та гості свята зустрічали на сцені Ковалівського парку колективи Знам'янського ЦДЮТ "Екстраверт" (керівник К.Степанова), "Перлина" (керівник Н.Залєвська), Вадима Гребенюка з гуморескою (керівник О.Фрайнд) та вокалістку Марію Петренко (керівник Л.Реп'яшник).

З приємними враженнями, гарним настроєм та новими вміннями, здобутими під час майстер-класів, діти повертались з чарівної країни Позашкілля.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 635 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz