Середа, 24.04.2024, 11:21
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Вересень » 10 » Об'їзд дошкільних навчальних закладів
16:58
Об'їзд дошкільних навчальних закладів
10 вересня 2013 року відбувся об'їзд дошкільних навчальних закладів міста до нового 2013/2014 навчального року.

Комісію очолили міський голова І.Крижановський та начальник відділу освіти Н.Попова. Серед членів комісії були присутні представники СЕС, газети "Знам'янські вісті" та представники міського відділу освіти.

До нового навчального року підготовлено приміщення, харчоблоки, овочесховища. В усіх ДНЗ зроблено косметичні ремонти, оновлено інтер'єри, полагоджено та пофарбовано обладнання ігрових майданчиків.

Об'їзд показав, що в усіх ДНЗ була проведена велика робота по створенню гідних умов для виховання та навчання дітей.

Так, в ДНЗ № 2 "Теремок" - завідувач О.Мазур – зроблено металопластикові вітражі (6 шт.) на сходах, замінено 8 вікон на металопластикові в коридорах за кошти місцевого бюджету, пофарбовано сходи, зроблено стяжку підлоги в спортивному, музикальному залі, в коридорі. Заміна дерев'яних панелей в коридорах. Зроблено косметичні ремонти а усіх групових приміщеннях, ремонт кухні, медичного блоку, відремонтовано сходи головного входу в ДНЗ. Крім того пофарбовано газопровід, відремонтовано відмостку, зроблено ремонт 6 павільйонів, замінено сантехніку в 2-х групах. Придбано новий посуд на 6 груп, рушники, покривала, килимове покриття в 5 групах. Оновлено методичний кабінет та міні-методкабінети в усіх групах, придбано нові дитячі меблі в 4-х групах. Оновлено стенди, виготовлено багато дидактичного матеріалу, Придбано тюль і карнизи в групи. Оновлено логопедичний кабінет, Придбано та замінено лінолеум в музичному залі та коридорі.

В ДНЗ № 3 "Івушка" - завідувач М.Кречетова – зроблено косметичні ремонти груп, музичного та спортивного залів, котельні. Придбано новий холодильник та електроплиту на харчоблок. Виготовлено нове ігрове обладнання на ігрових майданчиках, пісочниці. Придбано нові ігрові модулі в 2-х групах. Придбано новий посуд та інвентар для придбання в 3-х групах. Замінено 2-х мийки для посуду. Відремонтовано каналізаційну систему в 2-х групах. Переобладнано харчоблок. В усіх групах виготовлено новий дидактичний матеріал.

В ДНЗ № 4 "Ромашка" - завідувач Л.Клименко – зроблено косметичні ремонти групових кімнат, в 3-х групах замінено лінолеум в 3-х групах. Замінено конфорки електроплит на енергозберігаючі, проведено ремонтно-зварювальні роботи по котельні дошкільного закладу, за кошти міського бюджету замінено котел. Зроблено поточний ремонт коридорів, установлено огорожі 5 ігрових майданчиків. Придбано килим, іграшки в групи. Виготовлено нові куточки для батьків.

В ДНЗ № 5 "Калинонька" - завідувач Л.Ткаченко – за кошти міського бюджету зроблено блискавкозахист, проведено реконструкцію теплотраси; придбано холодильник, замінено електричний автомат на новий в щитовій, проведено заміну 2-х вхідних дверей, проведено чистку колодязя, проведено заміну водогону ДНЗ та ремонт водяного насосу, пофарбовано стелі та стіни на сходах, пофарбовано сходи, майданчики, холодний цех кухні, проведено косметичний ремонт в групах. Придбано дитячі меблі в групі "Ромашка" (кухня) та в групі "Зірочка" (кухня та магазин). Виготовлено спортивне обладнання (лави 12 метрів). Пофарбовано металеві пожежні сходи. Проведено ремонт приміщення котельні. Побудовано криту споруду для зберігання дров.

В ДНЗ № 6 "Сонечко" - завідувач І.Остроушко – за кошти місцевого бюджету були замінені на енергозберігаючі конфорки для 2 електроплит. За допомоги батьків було виконано наступні роботи: заміна лінолеумного покриття підлог в двох групах, придбання електроводонагрівача на харчоблок, придбання принтера, поточний ремонт групових приміщень в 10 групах, придбання столів, стільців для дітей 2 груп, придбання ігрових куточків – 4 групи, придбання м'якого інвентарю (дитяча постіль – 1 група, килимові доріжки, килими – 5 груп), придбання столового посуду для дітей – 5 груп, спортивний інвентар – 2 групи і спортивний зал, придбання дитячої та методичної літератури, ігор та іграшок для дітей – 5 груп. Зроблено благоустрій території: будівництво двох пішохідних доріжок на території ДНЗ, ремонт будівлі міні-котельні, ремонт сходів та порогів ДНЗ, благоустрій ігрових та спортивних майданчиків, заміна пісочниць і виготовлення малих скульптур з покидькового матеріалу для прикрашення інтер'єру майданчиків. Створення кімнати музично-естетичного розвитку вихованців ДНЗ. Поповнення матеріалами кімнат: Українська берегиня, кімната безпеки, консультаційного пункту для батьків.

В ДНЗ № 7 "Козачок" - завідувач С.Довгалевська – за кошти місцевого бюджету замінено 65 вікон на енергозберігаючі, замінено 2-є дверей (металопластикові та залізні), придбано 6 бойлерів, замінено 24 водні змішувачі (по групах), перекрито дах овочесховища, придбано лінолеум у фойє, килим в групу "Горошина", замінено тюлі в групах "Сонечко", "Калинка", "Горошина", "Ромашка", змінено інтер'єр фойє, придбано 24 комплекти постільної білизни у групі "Ромашка", замінено покривала на ліжечка у групі "Ромашка", замінено дитячі мийки у групі "Колобок", придбано електродрель, придбано газонокосилку, проведено заміну труб водної системи на пластикові (по групах), придбано нові ігрові куточки в групи: "Ромашка", "Калинка".

В ДНЗ № 8 "Світлячок" - завідувач С.Клименко – зроблено косметичні ремонти в усіх групах, оформлено нові осередки "Ряження" в І та ІІ групах, придбано розвивальне обладнання в 2-х групах, ігрове обладнання для майданчиків "Човник" в І, ІУ та У групах, подаровано батьками музичний інструмент піаніно в І групу, зроблено ремонт опалювальної системи, придбано новий ігровий осередок "Кухня" в ІІ групі, придбано шафу для іграшок в ІІІ групі, придбано нові карнизи в 2 групові кімнати, придбано та оформлено новий ігровий осередок "Лікарня" в ІУ групі, оформлено осередок "Перукаря" в УІ групі, зроблено косметичний ремонт музичної зали.

Працівники дошкільних навчальних закладів роблять все, щоб дітям в садочках було тепло, затишно та комфортно.
Категория: Міськво | Просмотров: 981 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz