Середа, 24.04.2024, 14:18
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Серпень » 23 » Енергетична незалежність – шлях до розбудови держави
12:21
Енергетична незалежність – шлях до розбудови держави
У сучасному світі економічних реформ розроблення та виконання заходів з енергоефективності стали ключовими для роботи в кожній галузі. Президентом України визначено курс на забезпечення енергетичної незалежності держави. На виконання Доручень Президента України щодо впровадження енергозберігаючих технологій виконавчим комітетом Знам'янської міської ради розроблено та впроваджено ряд проектів в освітянській галузі в ході підготовки навчальних закладів до нового навчального року. Так, протягом 20-22 серпня за участю міського голови І.Крижановського, начальника відділу освіти Н.Попової за рахунок коштів міського бюджету введено в експлуатацію реконструйовані теплотраси у Знам'янській загальноосвітній школі №7, дитячому дошкільному закладі №5; обладнано сучасними твердопаливними котлами з високим коефіцієнтом корисної дії котельні ЗШ №7, ДНЗ №4, що забезпечить економію витрат твердого палива та теплової енергії під час опалювального сезону. Міський голова І.Крижановський зазначив, що на сучасному етапі становлення нашої держави проблема енергоефективності є однією з найбільш актуальних, тому система заходів щодо її забезпечення повинна включати в себе як реалії сучасності, так і перспективи розвитку певної галузі. Протягом 2013 року здійснено такий комплекс заходів в освітніх установах міста.

Сприяє економії тепла заміна вікон та дверей. Зокрема, протягом 2013 року встановлено енергозберігаючі вікна у ДНЗ №7 та №2. Начальник відділу освіти Н.Попова зазначила, що до початку опалювального сезону в закладах освіти проведено ще ряд заходів щодо впровадження енергозберігаючих технологій: здійснено поточні ремонти систем опалення, у ЗШ №1 замінено циркуляційний насос, триває підготовка теплових господарств до зими.

Як зазначив міський голова І.Крижановський: "Енергетична незалежність та впровадження енергозберігаючих технологій - шлях до розбудови нашої держави!"
Категория: Міськво | Просмотров: 589 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz