П`ятниця, 29.03.2024, 14:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 29
26 липня 2013року працівники ДНЗ №7 "Козачок" взяли активну участь у загальноміському суботнику присвяченому Дню міста по благоустрою території ДНЗ.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 574 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)

В ході реалізації соціальних ініціатив президента України та з метою популяризації моральних засад у вихованні підростаючого покоління в ДНЗ №7 "Козачок" 26 липня 2013 року було проведено виховний захід на тему "Свято улюбленої казки".

Малюки з радістю зустріли казкових героїв, грали з ними, співали, танцювали, долали перешкоди. І як ведеться, звісно ж перемогло добро. Як говорив видатний педагог В.О.Сухомлинський "Чим менше буде в світі зла, тим меншою буде небезпека для морального щастя і благополуччя дітей".
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 552 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)

На виконання Постанови Верховної Ради України 24 липня 2013 року в ДНЗ №6 "Сонечко" (завідувач І.Остроушко) зібралися вихованці, педагоги та гості, щоб вшанувати пам'ять української поетеси, письменниці, публіциста Лесі Українки.

Ведуча цього дійства, вихователь гр. №6 Колоусова Л.О., запропонувала побувати в далекому минулому, а саме зануритись в побут, традиції сім'ї Лесі Українки (Лариси Косач). Всі уважно слухали інформацію про ігри та іграшки маленької Лесі, із захватом сприйняли можливість пограти в народні ігри, поводити ігри-хороводи, порівняти іграшки минулого та сьогодення - ляльку-мотанку і ляльку Барбі. Родзинкою цієї подорожі стала можливість дошкільнят отримати відомості про значення імені Лариса і з'ясувати значення своїх імен. В рамках цієї подорожі було проведено конкурс на краще декламування віршів Лесі Українки та представлено виставку картин за її творами. Створювали картини дошкільнята разом з батьками, бабусями та вихователями дитячого садка. Всі учасники конкурсу отримали грамоти та цікаві подарунки. Під час цих дійств ведучій вдалося не тільки ознайомити дітей з життям, а і сформувати поняття про те, що поезія Лесі Українки є найсвятішим і найдорожчим багатством, яке протягом століття передається від батьків до дітей як вічний оберіг національної культури і духовності.

Всім сподобалась подорож до Далекої Принцеси, як себе називала Леся Українка, отримали задоволення та бажання творити.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 564 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz