Субота, 20.04.2024, 18:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 21
В ході реалізації соціальних ініціатив Президента України та з метою популяризації здорового способу життя, зміцнення здоров'я малюків, підвищення опірності й захисних сил дитячого організму в Дошкільному навчальному закладі №7 "Козачок" 21 червня о 10.00 годині відбулися спортивні змагання "В здоровому тілі - здоровий дух".

Малюки з радістю змагалися, переможці отримали призи, а на завершення – веселий танцювальний майданчик для всіх присутніх.

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 553 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.06.2013 | Комментарии (0)

21 червня 2013 року заступником начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради Н.Поповою проведено нараду з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів з питання впровадження Державного стандарту загальної середньої освіти.

У 2012/2013 навчальному році почалося впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти, який був затверджений урядом у квітні 2011 року.

Одним із кроків стало впровадження у новому стандарті інформаційно-комунікаційних технологій. Відповідно до нового Державного стандарту, всі учні початкової школи, починаючи з 2 класу, почнуть освоювати та використовувати їх в практичній діяльності.

Ще однією особливістю стандарту є введення нових програм вивчення іноземних мов, згідно з якими учні в усіх школах України з першого класу почнуть вивчати одну іноземну мову, а починаючи з п'ятого класу – другу.

З метою вивчення готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах, у червні цього року проведено Всеукраїнську акцію "Нові стандарти - нова школа". Акція проводилася у формі відвідування директорами шкіл одного району загальноосвітніх навчальних закладів іншого району.

17 червня 2013 року загальноосвітні навчальні заклади нашого міста відвідала делегація відділу освіти Світловодської райдержадміністрації в складі начальника відділу освіти Л.Сачевської, завідувача методичним кабінетом О.Дьякової та директорів ЗНЗ.

Делегація міського відділу освіти на чолі з методистом міського методичного кабінету Н.Полежай та директори загальноосвітніх навчальних закладів м. Знам'янк ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 715 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.06.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz