П`ятниця, 19.04.2024, 12:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 07
Ще один навчальний рік логічно прямує до свого завершення і в навчальних закладах нашого міста гостинно відчинили двері табори відпочинку з денним перебуванням дітей. Для багатьох батьків із різних причин такий спосіб оздоровлення дитини є єдино можливим. Далеко не кожна сім'я може відправити свою дитину на море або в дитячий санаторій. Навіть путівка в заміський табір вимагає значних матеріальних витрат. Оздоровлення ж у пришкільному таборі, особливо завдяки підтримці міської влади, стає доступним кожній сім'ї, а для малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей-сиріт, учнів – переможців олімпіад та конкурсів – узагалі безкоштовним. Наразі близько п'ятисот юних Знам'янчан відпочивають у таборах, які відкриті на базах шкіл №№1, 3, 4, 6 та БДЮТ.

З метою перевірки роботи таборів заступником начальника відділу освіти Поповою Н.О., головним спеціалістом відділу освіти Мургою В.М. протягом тижня було здійснено інспекційні виїзди у всі пришкільні табори. Під час перевірки оглянуто ігрові кімнати, харчоблоки, ретельно проаналізовано документацію. Найбільша увага була приділена презентаціям досвіду роботи таборів та проведенню круглого столу "Кожній дитині – всебічний розвиток", які відбувалися в ході реалізації соціальних ініціатив президента України, з метою розкриття творчого потенціалу кожної дитини. Плани виховної роботи насичені різноманітними заходами та складаються з урахуванням побажань дітей. Так, під час проведення перевірок, у таборі "Сонечко" (загальноосвітня школа I-III ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка) обирали Міс та Містера табору, юні туристи табору "Веселка" (загальноосвітня школа I-III ступенів №4) вирушали на екскурсію до музею та пекарні, у таборі "Фестивальний" (БДЮТ) тривало "Свято казки", у таборі "Спартак" (загальноосвітня школа I-III ступенів №6) вихованці мандрували до Країни мудрої книги, а у таборі "Перлинка" (загальноосвітня школа I-III ступенів №3) проводився День сміху.

... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 545 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.06.2013 | Комментарии (0)

Сьогодні в шкільному таборі "Сонечко" з денним перебуванням дітей був проведений День підприємця.

Всі загони обрали собі компанію, придумали продукцію, яку вона виробляє, розробили рекламу та малювали емблему. Потім демонстрували свою продукцію всім іншим загонам.

В кінці всі загони отримали подарунки. Дітям дуже сподобалося виступати в ролі підприємців.
Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 469 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.06.2013 | Комментарии (0)

З 13 по 24 травня 2013 року в ДНЗ №7 "Козачок" проходила комплексна перевірка.

Всі групи показували контрольні заняття та ділилися успіхами своїх дітей за рік.

Перегляд підсумкових занять дав змогу зробити висновки, що педагоги користуються в основі своєї роботи принципом розвивалього навчання, урізноманітнюють освітньо-виховний процес, використовують різноманітні методи і прийоми. І все це для того, щоб дітям було цікаво. Скоординовані дії вихователів старших груп та вчителя-логопеда сприяли досягненню гарних результатів по підготовці дітей до школи.

Відвідування занять та опитування дітей показало, що у дітей є відповідний вікові обсяг знань з різних розділів програми.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 990 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.06.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz