Субота, 20.04.2024, 09:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Травень » 7 » Майбутнє Землі в твоїх руках
10:13
Майбутнє Землі в твоїх руках
Щороку традиційно квітень – місячник екологічного виховання. Ключовими та водночас трагічними датами є роковини аварії на Чорнобильській АЕС. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Багато уроків дав нам Чорнобиль: це і урок людської недбалості та безвідповідальності, урок милосердя, професійної чесності, урок людського героїзму та відваги. І скільки не минуло років, це слово полум'янітиме в нашій пам'яті чорним вогнищем скорботи.

Виховуючи глибоку повагу до ліквідаторів аварії на ЧАЕС, в рамках Тижня в школі були проведені різноманітні заходи. Класні керівники провели тематичні години спілкування, бесіди, години пам'яті, круглі столи, конференції. Було організовано тематичну виставку літератури в шкільній бібліотеці, виставку газет, загальношкільну лінійку пам'яті.

Особливо запам'ятається учням 7-А класу бібліотечна година "Полин-сльозою омивається трава", яку провели завідуюча міською бібліотечною філією № 2 Перепелятникова О.В. та бібліотекар Лопата С.С. Ними буди представлені не лише масштаби трагічних подій, книжкова викладка, фотодокументи, а й документальний фільм про Чорнобильську катастрофу.

Щоб біда не приходила на українську землю, підростаюче покоління повинно відповідально ставитися до природи в ім'я майбутнього життя людства та виховувати ціннісне ставлення до оточуючого середовища.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 780 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz