Четвер, 28.03.2024, 14:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Березень » 6 » Міський семінар
11:19
Міський семінар
Творчість – це найважливіший критерій якісного становлення особистості вчителя сучасної школи, що виявляється насамперед у соціальній потребі працювати творчо.

5 березня 2013 року на базі Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Шевченка відбувся міський семінар директорів, заступників з навчально-виховної, виховної роботи загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з проблеми: "Управлінська діяльність з утвердження в навчальному закладі духовних заповідей Т.Г.Шевченка як засобу формування в учнів духовної культури".


Семінар відкрив начальник відділу освіти Сиромятніков В.І. У роботі семінару взяв участь перший заступник міського голови Джулай В.О.

Роботу закладу було представлено директором школи Солонько Н.В. презентацією "Від витоку до сьогодення..."

Учитель – майстер на уроці, а урок – дзеркало загальної культури вчителя, мірило його кругозору, ерудиції. Слухачі семінару відвідали уроки української літератури у 7 класі "Література рідного краю. Золоті причали С.Барабаш" (вчитель Мережана Т.О.), у 9 класі "Т.Шевченко, Драма "Назар Стодоля" - твір про велике кохання, благородство та підлість" (вчитель Дубок Т.В.). Також відвідали годину спілкування у 5-Б класі на тему "Роби добро, бо ти – людина".

До 200-річчя Т.Шевченка було проведено шкільне свято "Як у нас на Україні" та організовано виставку стінних газет, дитячих малюнків, поробок "В сім'ї вольній, новій".

Якщо ви хочете, щоб педагогічна праця давала вчителям насолоду, щоб повсякденне проведення уроків не перетворювалося на нудну, одноманітну повинність, виведіть кожного вчителя на щасливу стежку дослідника. З цією метою учасники семінару відвідали спільне засідання Школи високої та Школи становлення педагогічної майстерності з проблеми: "Сучасний вчитель на шляху до вдосконалення".


Семінар був проведений на високому організаційно-методичному рівні.
Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 605 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz