Четвер, 18.04.2024, 07:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Вересень » 19 » Всеукраїнський олімпійський урок
17:48
Всеукраїнський олімпійський урок
Багатим на події став початок навчального 2012 року у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №4. Напевно це тому, що цей рік проголошено "Роком спорту та здорового способу життя".

Цікаво та змістовно організувала та провела вчитель фізичної культури Н.Клюка в школі Всеукраїнський олімпійський урок та олімпійський тиждень, який пройшов з 8 по 15 вересня 2012 року.

Головною метою цих заходів була пропаганда олімпійських ідеалів, як важливих чинників утвердження здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, залучення їх до активних занять фізичною культурою й спортом сприяння вихованню почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів, які представляють нашу державу на міжнародних змаганнях найвищих рівнів.

Для проведення всеукраїнського олімпійського уроку Наталія Олександрівна запросила виконавчого директора НОК України в Кіровоградській області Соколовського Олега Миколайовича, заслуженого тренера України Клюку Ю.Г., (греко-римська боротьба) тренерів ДЮСШ М.Лежненка та І.Федіна (гандбол), вчителя фізичної культури ЗОШ №4 М.Міщенко. Тренери ДЮСШ М.Лежненко та І.Федіна розповіли про досягнення вихованців спортивної школи – відділення гандбол, запропонували дітям записатись до їхніх груп. Спортивними здобутками учнів та випускників школи №4 поділився вчитель фізичної культури М.Міщенко. Клюка Ю.Г. змістовно розповів про сам вид спорту - класична боротьба, а також про чисельні здобутки та досягнення його вихованців, які захищають честь нашого міста, області, країни на змаганнях найвищих рівнів. Більш детальною була розповідь про спортивний шлях його вихованця Савченко Миколи від ДЮСШ до збірної команди України, який представляє нашу державу на міжнародних змаганнях та займає призові сходинки п'єдесталу.

Почесним гостем під час проведення олімпійського уроку був виконавчий директор НОК України в Кіровоградській області Соколовський Олег Миколайович, який люб'язно погодився прийняти участь у заході, передав привітання колективу школи, учням від президента НОК України, олімпійського чемпіона, героя України Сергія Бубки з приєднанням до олімпійського руху. Розповів дітям про олімпійський рух у світі та, зокрема, в Україні, про досягнення українських спортсменів на ХХХ олімпійських та параолімпійських іграх у Лондоні. Привітав присутніх з тим, що наша землячка Анастасія Мисник стала срібною призеркою параолімпійських ігор.

Олег Миколайович запропонував дітям прийняти участь у всеукраїнському конкурсі "Прокачай себе в ритмі олімпіади", який проходить під гаслом "Вітаємо на Олімпійському уроці! Ласкаво просимо до олімпійської родини", а також передав школі подарунки від НОК України, за що учні, адміністрація школи та вчителі фізичної культури Н.Клюка, М.Міщенко йому дуже вдячні.

Всеукраїнський олімпійський урок пройшов в невимушеній атмосфері, жвавому обговорені та піднесеному настрою, що зародило великі надії у серцях маленьких Українців, та майбутніх спортсменів.

Дивіться також фотозвіти про проведений олімпійський урок в 5 класах, а також в 10-11 класах.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 1037 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz