П`ятниця, 19.04.2024, 05:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Березень » 23 » Робота із зверненнями громадян в І кварталі 2012 року
16:50
Робота із зверненнями громадян в І кварталі 2012 року
На виконання Указу Президента України від 07 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" та розпорядження міського голови від 22 січня 2010 року №20 "Про внесення змін до розпорядження міського голови "Про забезпечення виконання в місті Знам’янці Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109", керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відділ освіти виконавчого комітету міської ради інформує про проведену роботу із зверненнями громадян. Відділом розроблені відповідні заходи по забезпеченню реалізації громадянами конституційного права на звернення, які затверджені начальником відділу 22 лютого 2010 року. Посилено контроль за дотриманням вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян, за прийомом і опрацюванням документів та своєчасною підготовкою відповідей на звернення громадян.

Дане питання розглянуто на нараді керівників закладів освіти міста в лютому 2012 року. Проаналізовано стан розгляду звернень за минулий рік. За підсумками розгляду даного питання видано наказ по відділу освіти від 22.03.2012 року №78.

В І кварталі 2012 року відділ освіти приділяв належну увагу роботі із зверненнями громадян, особливо категорійних, сприяючи захисту їх прав та законних інтересів. Всі заяви реєструються у відповідній картотеці, уважно вивчаються у встановленні строки, вчасно надсилаються вичерпні та обгрунтовані відповіді заявникам.

За підсумками І кварталу 2012 року надійшло 5 звернень, розглянуто – 3, в стадії вивчення та розгляду знаходяться 2 звернення. На особистому прийомі у начальника відділу побував один заявник по питанню нещасного випадку в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей".

Порушені питання у зверненнях громадян:
  • про припинення занять учнів початкових класів в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 в зв'язку з посиленням морозів - 1 звернення;
  • про некоректну поведінку вчителя та неякісне викладання ним предметів у школі – 1 звернення;
  • про нещасний випадок з ученицею в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" – 2 звернення;
  • про обладнання внутрішнього туалету в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Шевченка - 1 звернення.
По 3 зверненнях направлено вичерпні відповіді, 2 в стані вивчення та практичного вирішення по суті.

Відділом освіти забезпечується висвітлення роботи зі зверненнями громадян в місцевій газеті та на Інтернет-сайтах міста, відділу освіти, закладів, надання роз'яснень і консультацій з найактуальніших проблем освіти та питань, які порушують громадяни у своїх зверненнях та узагальнених відомостей про організацію роботи зі зверненнями громадян і результати вирішення порушених у них питань. Практикуються виїзні прийоми керівників відділу освіти у віддалених закладах міста, зустрічі з трудовими, педагогічними колективами та батьками вихованців.
Категория: Міськво | Просмотров: 1162 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz