П`ятниця, 29.03.2024, 02:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 26
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.2008 року №842, розпоряджень голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 10.01.2009 року №52-р та Знам'янського міського голови від 27.07.2009 №241, вимог ст.34 Закону України "Про місцеве самоврядування щодо виконання обласної Програми професійної орієнтації всіх верств населення, в тому числі учнівської та студентської молоді на 2009-2011 роки", відділом освіти виконавчого комітету міської ради проводиться системна комплексна профорієнтаційна робота в тісній співпраці з міськрайонним центром зайнятості. Забезпечується отримання профорієнтаційних послуг учнівською молоддю загальноосвітніх навчальних закладів з метою усвідомленого ними вибору актуальних на ринку праці професій, що передбачено річними планами роботи загальноосвітніх навчальних закладів.

В кожній школі оформлені постійно діючі стенди з актуальних питань профорієнтації молоді, матеріали яких постійно оновлюються.

У загальноосвітніх школах міста №3, №4, №6, НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" введена така інноваційна форма профорієнтаційної роботи як "Мотиваційні термінали розвитку зацікавленості до професійного самовизначення", основним завданням яких є забезпечення інформативності, доступності, мобільності та привабливості профорієнтаційних послуг для молоді. Це сприяє формуванню у молоді мотивації до легальної зайнятості та реалізації основного принципу цього проекту: "Живи і працюй в Україні". За короткий час вони стали незамінними помічниками педагогічних працівників, учнів та їхніх батьків. Практикується проведення профорієнтаційних уроків у всіх школах міста.

Посилена увага до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які закінчують школу, спрямована на допомогу у виборі професії та місця подальшого навчання. З допомогою практичних психологів при використанні мотиваційних ... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 651 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.12.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz