П`ятниця, 29.03.2024, 15:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 08
7 грудня 2011 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №7 відбулося засідання міського методичного об'єднання вчителів 1-х класів. Слухачі засідання відвідали та проаналізували урок математики вчителя 1-го класу Л.Степанової.

Також з метою ознайомлення педагогів з особливостями індивідуального підходу до особистості учня в контексті передової психологічної науки проведено теоретико-практичний семінар на тему: "Сучасний психологічний підхід до проблеми індивідуалізації навчальної діяльності учня". На семінарі обговорено питання: "Формування індивідуальної навчальної діяльності учнів з різними типами нервової системи", "Корекція емоційних станів учнів". Практичною частиною семінару було обговорення запропонованих педагогічних ситуацій.

Фотозвіт можна переглянути тут.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 764 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2011 | Комментарии (2)

7 грудня на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №6 відбулось міське методичне об'єднання вчителів інформатики з проблеми: "Формування інформаційної культури учнів в навчально-виховному процесі". Невкритий Ігор Іванович провів урок інформатики у 5 класі на тему: "Робота з симетричними фігурами в графічному редакторі Paint". На засіданні вчителі заслухали звіт Пашко Юлії Олегівни, голови ММО вчителів інформатики, про проходження тренінгу з курсу за вибором "MS Excel у профільному навчанні". Аман Ірина Семенівна, вчитель ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Шевченка, провела консультування вчителів щодо розв'язання олімпіадних завдань обласного етапу з інформаційних технологій.

Рац Оксана Віталіївна, психолог ЗШ І-ІІІ ступенів №6, провела з вчителями практичне заняття: "Створення оптимальної психологічної атмосфери на уроках інформатики та вміння релаксувати".

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 585 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2011 | Комментарии (0)

4 грудня 2011 року на базі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулася Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій (другий етап) для учнів 9-11 класів. В ній взяли участь 18 учнів загальноосвітніх шкіл міста.

Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій стали:

    серед учнів 9 класів:
  • Гаврилов Євгеній Олегович, учень 9 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3, зайняв І місце (вчитель Сафонова В.В.);
  • Полежай Валерій Ігорович, учень 9 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3, зайняв ІІ місце (вчитель Лубенець А.І.);
    серед учнів 10 класів:
  • Гащук Олена Миколаївна, учениця 10 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3, зайняла І місце (вчитель Лубенець А.І.);
  • Ніколенко Євгеній Анатолійович, учень 10 класу навчально-виховного комплексу "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2- ліцей", зайняв ІІ місце (вчитель Пашко Ю.О.);
    серед учнів 11 класів два перші місця вибороли:
  • Щурова Ольга Віталіївна, учениця 11 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3, зайняла І місце (вчитель Сафонова В.В.);
  • Яковлєв Станіслав Олександрович, учень 11 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3, зайняв І місце (вчитель Лубенець А.І.)
Зазначені учні-переможці ІІ етапу олімпіади за рішенням оргкомітету та журі направлені на ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій, яка відбудеться у лютому місяці 2012 року.

Повний графік проведення олімпіад можна переглянути тут.
... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 780 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2011 | Комментарии (0)

Нова історія твориться на ґрунті пам'яті та любові до власної країни, історії, батьків і дідів. Тому пробудження розуміння громадянського обов'язку, готовності у будь-який час стати на захист Батьківщини, власне, героїко-патріотичне виховання – пріоритетний напрямок роботи сучасних загальноосвітніх закладів.

До дня визволення Знам'янки від німецько-фашистських загарбників у Знам'янській загальноосвітній школі I-III ступенів №7 розпочався Тиждень героїко-патріотичного виховання.

В ході Тижня заплановано проведення ряду заходів, а саме: відкриття виставки у бібліотеці "Ми будем вічно пам'ятати, і Вам забути не дамо", проведення єдиних уроків Мужності, тематичних годин спілкування "Шляхами мужності і слави". А розпочався Тиждень вже традиційним щорічним матчем з баскетболу на кубок селищного голови між командами шкіл №6 та №7. Під час урочистої частини проведення матчу виступили голова Знам'янської Другої селищної ради Філіпенко С.І., спеціаліст по роботі з молоддю Григор'єва О.А., представник ветеранської організації селища Іванов М.В. Зібрання вшанувало хвилиною мовчання пам'ять про тих, хто своїм життям заплатив за мир і спокій на нашій землі. А кубок переможців баскетбольного матчу здобула команда ЗШ №7. За підтримки селищного голови в ході Тижня проведено шахово-шашковий турнір між учнями шкіл №6, №7.

Не оминуть своєю увагою в ці дні учні школи і підопічних ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни – привітають, нададуть потрібну допомогу. Адже під час проведення акції "Зірка пам'яті" невід'ємним є той ланцюжок пам'яті, поваги, любові та взаємозв'язку між поколіннями. Віддаємо дань захисникам нашої Батьківщини, що відстояли свободу і незалежність нашого народу, що звільнив народи Європи від фашистського рабства. Їх вч ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 791 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2011 | Комментарии (0)

Відлуння тих часів, коли була визволена з кайданів німецько-фашистських загарбників наша Знам'янка, лунає й до сьогодні. 5 грудня 2011 року учнів 6-А, 6-В, 10-Б, 10-В, 11-Б класів загальноосвітньої школи №3 відвідав ветеран Великої Вітчизняної війни – Володимир Миколайович Касьяненко. Це людина, яка побачила усі страхи війни на власні очі і відчула відбиток цих моторошних подій на собі. Під час розповіді Володимира Миколайовича діти неначе самі побачили поневолене місто, просочене жахом смерті і кров'ю, почули вибухи бомб і багаточисленні постріли, так, наче кулі свистіли прямо над головами. В кожному його слові відчувалися сльози й страх за пережите і гордість за визволення рідної Знам'янки. Важко перерахувати всіх людей, які в ті жахливі часи віддали свої життя за рідний край, за майбутнє наше і наших дітей. Коли все місто було охоплене жахом, вони мужньо боролися за людські життя. Низький уклін ветеранам за те, що у жорстокому бою вони, відвоювавши Знам'янку, відвоювали нам шанс на вільне й щасливе майбутнє.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 643 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz