П`ятниця, 29.03.2024, 01:07
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2011 » Листопад » 3 » Осінні свята
10:22
Осінні свята
    З нагоди прощання з осінніми днями у НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей" заступником директора з виховної роботи Маслюковою В.В. та педагогами-організаторами Неводничою І.С., Поповою Т.М. у співпраці з класними керівниками 5-11 класів було організовано та проведено конкурсно-розважальні програми для учнів різних шкільних ланок.
    20 жовтня для учнів 5-8 класів відбулося свято під назвою "Осіннє різнобарв'я", в якому учні виявили творчі здібності та вміння володіти собою на сцені, майстерність виконання поставлених завдань, що мали на меті виявити креативний підхід кожної учасниці. Дівчата досконало, як на свій вік, володіють знаннями зі світу Моди, підтвердженням чому було вправне дефіле у осінньому вбранні. Треба також наголосити й на тому, як неординарно підійшли учасниці, за підтримки своїх однокласників, до створення квіткових композицій (одне із завдань конкурсної програми) та до виготовлення стіннівок.
    Сповненим позитивних вражень та бурхливих емоцій виявився день 21 жовтня, який назавжди запам'ятається учням 9-11 класів. Неупереджена суддівська колегія була настільки здивована талановитістю, винахідливістю, майстерністю та вправністю володіння різними жанрами, що навіть прокоментувала своє суддівство у програмі як "суцільну муку", адже "як можна обирати найкращого серед найкращих?" Та це і не дивно, адже обдарованість учнів НВК виявилася у різноманітних театральних постановках, декламуванні поезій, пісенному жанрі та у хореографічній майстерності. Родзинкою програми став виступ вокально-інструментального колективу "Екліпс" під керівництвом Віталія Куликова. Побачене та почуте знову і знову стало підтвердженням того, що учнівський колектив ліцею є по-справжньому майстрами слова і багатоликого таланту, просто приємними дівчатами й хлопцями, здатними розділити свою майстерність, щирість сердець та теплоту посмішок з усіма, адже, готуючись до свята під назвою "Осінній вернісаж" кожен з них вкладав часточку своєї, ще по-дитячому щирої душі, до конкурсу.
    Тож можемо пишатися нашими вихованцями, які є гідним майбутнім для своєї держави.
    Повний фотозвіт можна переглянути у фотоальбомі.

Маслюкова Вікторія,
заступник директора з виховної роботи,
педагоги-організатори
Тетяна Попова і Інна Неводнича
Категория: НВК №2 | Просмотров: 713 | Добавил: yura_ambrosoff | Теги: ЗОШ №2, свято | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz