П`ятниця, 29.03.2024, 13:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2011 » Жовтень » 31 » Військово-спортивні змагання серед старшокласників міста
19:03
Військово-спортивні змагання серед старшокласників міста
    Початок нового навчального року для старшокласників міських загальнонавчальних закладів запам'ятається проведенням військово-спортивних змагань, організаторами яких виступили масовий відділ Будинку дитячої та юнацької творчості, Міський парламент дітей та Знам'янський міський спортивно-технічний клуб "Товариство сприяння обороні України". В змаганнях брали участь команди ЗОШ №№ 1,3,4,6,7 та НВК ЗОШ № 2-ліцею на чолі з викладчами військової справи.
    Зі словами привітань до учасників змагань звернувся Знам'янсько-Олександрівський військовий комісар – підполковник Балабуха С.С. Він наголосив, що військово-патріотичне виховання української молоді – одне з найважливіших завдань держави. А захищати Вітчизну – обов'язок кожного свідомого громадянина.
    Директор МСТК ТСО України В.Колебіденко відмітив, що ті знання і вміння, здобуті у змаганнях зі стрільби, володіння зброєю, метання гранати, фігурного водіння велосипеда та правил дорожнього руху обов'язково допоможуть юнакам та дівчатам у майбутньому.
    З метою профілактики дитячого травматизму в ДТП, першим етапом змагань було тестування на знання правил дорожнього руху. Відмінний результат показала команда ЗОШ №7. На етапі змагань з фігурного водіння велосипеда перемогу виборов Васьковський Іван (ЗОШ №3). Білий Дмитро (ЗОШ №7) найкраще впорався з розбіркою та збіркою автомата АК-47. Перемогу у стрільбі з пневматичної зброї здобув Завєрзаєв Олександр (ЗОШ №1). Найкраще продемонстрував силу своїх рук у змаганнях з метання гранати (1200 г!) Андрієнко В'ячеслав (ЗОШ №3).
    Всі учасники змагань отримали грамоти та дипломи Знам'янського МСТК ТСО України та Знам'янського міського відділу освіти. А ще позитивні емоції та незабутні враження від спілкування з новими друзями і залучення до виконання громадянського обов'язку – захисту Вітчизни.
    За багаторічну співпрацю, підтримку військово-патріотичної та спортивно-масової роботи серед школярів, патріотичне виховання молоді та популяризацію здорового способу життя директору Знам'янського МСТК ТСО України В.Колебіденку вручено Подяку Знам'янського БДЮТ та Міського парламенту дітей.

Культорганізатор БДЮТ
О.Фрайнд
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 733 | Добавил: yura_ambrosoff | Теги: змагання, БДЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz