П`ятниця, 19.04.2024, 10:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2011 » Жовтень » 26 » Обласний семінар вчителів біології
11:58
Обласний семінар вчителів біології
    Методичний кабінет відділу освіти повідомляє, що 21 жовтня на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №4 було проведено обласний семінар для слухачів школи педагогічної майстерності вчителів біології з проблеми: «Формування ключових компетентностей учнів засобами шкільного предмета «Біологія». Розвиток творчих здібностей учнів на уроках біології» за участю Калініченко Надії Андріївни, Заслуженого вчителя України, доктора педагогічних наук, професора кафедри біології Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського та Литвина Сергія Миколайовича, завідувача навчально-методичного кабінету біології цього інституту.
   Ознайомитись з досвідом роботи вчителів міста Знам’янка завітали освітяни з різних районів Кіровоградщини, а саме: Олександрійського, Олександрівського, Кіровоградського та інших.
    До своєї творчої лабораторії запросили колег Іваник Людмила Вікторівна, вчитель навчально - виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» та Лядська Маргарита Василівна, вчитель ЗШ І-ІІІ ступенів №4, які дали відкриті уроки в 9 та 10 класах, познайомили зі своїми професійними надбаннями.
    Учасники семінару оглянули педагогічну виставку «З досвіду роботи вчителів біології шкіл міста Знам’янка» та виставку дитячих робіт з природного матеріалу, познайомились з організацією екологічної роботи з учнями в загальноосвітніх закладах міста. Для них було організовано екскурсію до гідрологічної пам’ятки природи «Чорне озеро» та 700-літнього дуба, вручено методичні матеріали для використання в професійній діяльності.
    Обласний семінар отримав високу оцінку з боку його учасників.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 734 | Добавил: yura_ambrosoff | Теги: біологія, семінар, методичний кабінет | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz