Середа, 24.04.2024, 15:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2011 » Жовтень » 12 » Осінні барви розлилися
16:44
Осінні барви розлилися
Осінні барви розлилися
По зрошеній дощем землі.
І свій останній вальс казковий
Танцюють листя золоті…

    Поволі падає золоте листя і вкриває землю розкішним, пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ніжні дитячі посмішки. Осінній вітерець грайливо підіймає різнобарвне листячко. Осінь дарує всім останні поцілунки ще теплого сонечка. Саме в таку гарну пору року, коли природа щедро ділиться своїми дарами, проходить міський конкурс «Осінні забави», який вже став одним із традиційних конкурсів для учнів 4 класів загальноосвітніх шкіл міста.
    Кожна нація, кожен народ, кожна країна має свої звичаї, обряди та традиції, що виробилися протягом багатьох століть, освячені часом і перевірені життєвим досвідом. Здається ніяка інша країна світу не може порівнятися з Україною кількістю та красою традицій і звичок, які створили культуру і побут української нації. І дуже важливо, щоб наші діти виховувались в атмосфері національної культури. Для цього і потрібні такі конкурси, як «Осінні забави».
    11 жовтня всі учасники конкурсу і гості Будинку дитячої та юнацької творчості мали змогу повернутися в ті часи, коли Україна пишалась своїми козаками та найгарнішими дівчатами – українками, та відчути дух української культури.
    Учасниками конкурсу стали учні 4 класів, дівчинка та хлопчик з кожної школи. Всі діти, без виключення, достойно представили свій навчальний заклад у наступних номінаціях: привітання «Я –дитина козацького роду», «Осіння композиція», «Історична розминка», «Мій талант». Гарнюні, мов квіточки, дівчата, вправні хлопці – козаки продемонстрували неабиякі таланти у танцях, співах, декламуванні віршів, створенні композицій з квітів, листя та дарів Знам’янської осені. Що вже й казати про гарні малюнки, вироби з бісеру, манки, солоного тіста, вироби на склі, створені конкурсантами власноруч!
    Незабутнім це дійство стало для наших маленьких учасників, їхніх батьків і вчителів, адже всі вони старанно готувалися до конкурсу, до боротьби за перемогу. Найкраще вбрання, привітання, природна композиція – це справа нелегка! Але всі учасники виконали програму на 12 балів.
    Для вболівальників «Осінні забави» стали святом, на якому вони спілкувались з однолітками, вболівали за «своїх», підтримували їх оплесками та веселими «кричалками».
    Нелегким завданням для журі було оцінити кожного конкурсанта. Саме вони мали обрати найкращих із кращих у той час, як всі діти заслуговували на перемогу. Та конкурс є конкурс! І умови змінювати неможна! Але всі конкурсанти залишились задоволеними, адже кожний отримав призове місце в різних номінаціях.
    Ми, представники навчально-виховного комплексу, звичайно, пишаємось своїми переможцями. Це учні 4-А класу Поліна Гаврилюк і Юрій Корень, які посіли почесне І місце у номінації «Привітання «Я – дитина козацького роду». Дякуємо Поліні і Юрі за прикладені зусилля, сміливість! Велика подяка їхнім батькам і класному керівникові Сінокоп Світлані Юріївні за допомогу у підготовці до конкурсу та велику підтримку. Бажаємо дітям подальших перемог і успіхів! Своїми талантами, спритністю, винахідливістю, бажанням здобути перемогу учасники довели, що «Козацькому роду – нема переводу».
    Так тримати!
    Кабінет виховної роботи НВК:
    заступник директора В.Маслюкова,
    педагоги-організатори І. Неводнича, Т.Попова
Категория: НВК №2 | Просмотров: 1368 | Добавил: yura_ambrosoff | Теги: ЗОШ №2, Конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz