Четвер, 25.04.2024, 18:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Жовтень » 12
Осінні барви розлилися
По зрошеній дощем землі.
І свій останній вальс казковий
Танцюють листя золоті…

    Поволі падає золоте листя і вкриває землю розкішним, пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ніжні дитячі посмішки. Осінній вітерець грайливо підіймає різнобарвне листячко. Осінь дарує всім останні поцілунки ще теплого сонечка. Саме в таку гарну пору року, коли природа щедро ділиться своїми дарами, проходить міський конкурс «Осінні забави», який вже став одним із традиційних конкурсів для учнів 4 класів загальноосвітніх шкіл міста.
    Кожна нація, кожен народ, кожна країна має свої звичаї, обряди та традиції, що виробилися протягом багатьох століть, освячені часом і перевірені життєвим досвідом. Здається ніяка інша країна світу не може порівнятися з Україною кількістю та красою традицій і звичок, які створили культуру і побут української нації. І дуже важливо, щоб наші діти виховувались в атмосфері національної культури. Для цього і потрібні такі конкурси, як «Осінні забави».
    11 жовтня всі учасники конкурсу і гості Будинку дитячої та юнацької творчості мали змогу повернутися в ті часи, коли Україна пишалась своїми козаками та найгарнішими дівчатами – українками, та відчути дух української культури.
    Учасниками конкурсу стали учні 4 класів, дівчинка та хлопчик з кожної школи. Всі діти, без виключення, достойно представили свій навчальний заклад у наступних номінаціях: привітання «Я –дитина козацького роду», «Осіння композиція», «Історична розмин ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 1369 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.10.2011 | Комментарии (0)

Бережіть життя, воно - єдине,
Неповторне і таке крихке.

Промайне і не повернеш днини,

В якій щастя плине золоте!


    З кожним роком на вулицях міста зростає кількість машин. В кожного з цих транспортних засобів своє призначення, одне з яких - перевезення пасажирів. Для того, щоб на дорогах було безпечно, рух транспорту та пішоходів повинен бути впорядкованим, тобто водії та пасажири повинні дотримуватися певних правил – Правил Дорожнього руху.
    Правила Дорожнього руху – закон, обов’язковий для всіх його учасників. Це ті норми, що встановлюють порядок руху на дорогах нашої країни і тому виконання цих Правил обов’язкове для водіїв, пішоходів і пасажирів, як дорослих, так і дітей.
    Внаслідок нестримного руху, плину часу та науково-технічного прогресу, людина досягла своєї досконалості, але в той же час збільшила ризик власної небезпеки. Небезпечні для життя речі оточують людину всюди, сприяючи, в свою чергу, нещасним випадкам. До нещасних випадків, які трапляються внаслідок необізнаності та недостатньої поінформованості, а почасти й необачності людини, належать також порушення правил дорожнього руху.
    Саме з метою запобігання нещасних випадків і впроваджено Місячник «Увага! Діти на дорозі!», в рамках якого проводяться Тижні безпеки життєдіяльності на тему: «Знання Правил Дорожнього руху – безпека вашого життя!»
    Тиждень знань Правил Дорожнього руху розпочато роботою інформаційного стенду «Тиждень ПДР» та випуском радіогазети НВК «Знай та виконуй правила дорожнього руху» (1-11 класи), які підготували педагоги-організатори - Попова Т.М., Неводнича І.С. та заступник директора з виховної робо ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 2213 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.10.2011 | Комментарии (0)

    В 2010/2011 навчальному році відділом освіти проведена певна робота по соціальному захисту педпрацівників та стимулюванню їх праці за активної підтримки виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

    На серпневій конференції та в рамках відзначення Дня працівників освіти нагороджено:
  • Почесною грамотою ОДА -1 чол.;
  • Почесною грамотою УОН ОДА - 16 чол.;
  • Подякою УОН ОДА -1 чол.;
  • Дипломом УОН ОДА -1 чол.;
  • Подякою КОІППО - 1 чол.;
  • Почесною грамотою міськвиконкому - 5 чол.;
  • Почесною грамотою відділу освіти - 57 чол.

Почесними грамотами Знам’янської міської ради та цінними подарунками від мі ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 1614 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.10.2011 | Комментарии (0)

    Вже більше місяця загальноосвітні навчальні заклади міста працюють у новому 2011/2012 навчальному році.
    Нагадаємо, що в місті працює шість загальноосвітніх навчальних закладів, в яких в 129 класах навчається 2752 учні, в тому числі навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей», в якому в 30 класах навчається 705 учнів, а в чотирьох ліцейних класах фізико-математичного та суспільно-гуманітарного профілів навчається 71 учень.
    Поточний 2011/2012 навчальний рік має свої особливості. На виконання відповідного наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації навчальні заняття будуть закінчені у 1-8-х та 10-х класах, як і традиційно, 25 травня 2012 року, а у випускних класах – дещо раніше: у 11-х класах – 3 травня, у 9-х класах - 14 травня 2012 року. Відповідно раніше буде проведена державна підсумкова атестація:
  • у 4-х класах з української мови та читання (мови навчання), математики – з 11 по 18 травня 2012 року;
  • у 9-х класах з української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу – з 15 по 30 травня 2012 року;
  • у 11-х класах з української мови, профільного предмета, предмета за вибором учнів – з 4 по 11 травня 2012 року.
    Документи про базову загальну середню освіту планується вручити випускникам 9-х класів – з 12 по 13 травня 2012 року, про повну загальну середню освіту – з 31 травня по 1 червня 2012 року.
    Навчальні екскурсії для учнів 1-4 класів та навчальну практику для учнів 5-8-х та 10-х класів необхідно провести протягом поточного навчального року.
    Вчите ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 790 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.10.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz