Субота, 20.04.2024, 18:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №8
« 1 2 ... 12 13 14 15 »
Хто з нас не любить свят? Днів, коли сама душа співає, і здається, що все на світі радіє святу. У зимовому народному календарі їх багато і кожне свято прекрасне по своєму. Але найрадісніші серед них Різдво, Святого Василя (старий Новий рік). Вихованці ДНЗ №8 "Світлячок" не перший рік ходять з віншуванням до своїх добрих друзів, колективу ТОВ "Агропродукт", який очолюють чудові люди, знані в місті господарі Порхун В.Г., Вітер В.В. та Ткаченко В.Л. І це дійсно так: вони по-справжньому дбають не тільки про саме підприємство, а й про відродження українських традицій, бо завжди із задоволенням приймають маленьких гостей.

Вихователі старшої групи "ВЕСЕЛЯТА" разом зі своїми вихователями В.Кучаєвою, Ю.Бєлугіною, музкерівником Г.Паніною, вихователями О.Чмирь, О.Олійник, В.Роговою, помічником вихователя Л.Коробкіною співають:

"Добрий вечір, вам у дім,
Добрий вечір, вам усім!
Всіх вітаєм, прославляєм
З нашим святом золотим!"

Одна колядка змінює іншу, щедрівочку за щедрівочкою співають Ілля Пірогов, Максим Нестеров, Надя Суханова, Оля Баланюк, Діма і Нікіта Ємченки, Аня Іванова, Саша Кірєєва, Ксюша Гутко.

"Щедрик, ведрик, дайте вареник,
Грудочку кашки, кільце ковбаски!"

Кізонька Панасенко Поліна хвацько витанцьо ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 480 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

В ДНЗ №8 "Світлячок" пройшов колективний перегляд занять з художньо-естетичного розвитку на тему "Наші чарівні пальчики творять дива", під час якого вихователі використовували інноваційні технології в зображувальній діяльності. Всі вихователі показали свою велику зацікавленість даною темою, хорошу підготовку до занять та професіоналізм. Заняття в усіх групах були бінарними, інтегрованими, завдяки чому діти змогли виявити максимальний об'єм знань та вмінь з даного розділу Програми та Базового компоненту.

Так, в групі раннього віку "МАЛИНКА" (вихователі Турчина В.В., Азімова Л.В.) діти ходили в гості до зайчика, малювали патичками "ковдри" для нього та його сім'ї, щоб зайчику було не холодно взимку.

В групі "МАЛЯТКО" (ранній вік) (вихователі Турлюн О.М. та Нікітіна Г.Ю.) до дітей в гості приходила чарівна Осінь і діти штампами малювали осіннє листя на дереві. Діти так добре виконали завдання, що Осінь пригостила малечу смачними яблучками.

В ІІ молодшій групі "КАЛИНКА" (вихователі Бойко К.В. і Рогова В.Ю.) діти малювали за допомогою прийому "малювання сухим пензлем" своїх маленьких друзів пухнастих кошенят. Діти не тільки навчилися малювати, а й познайомилися з котиком Васьком (вих. Рогова В.), подружилися з ним й затанцювали веселого таночка.

До дітей середньої групи "КОЗАЧАТА" (вихователі Довженко Н.М., Чмирь О.В.) приходила в гості Фея Літа, малята малювали спогади про літо, ознайомилися з процесом перетворення метелика (розмальовували його прийомом кляксографії), а для виготовлення квітів використовували нетрадиційний прийом зображувальної діяльності – паперопластику.< ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 671 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2013 | Комментарии (0)

В ДНЗ №8 "Світлячок" пройшов Тиждень пожежної безпеки. В рамках проведення Тижня з дітьми проводилась цікава, різноманітна робота: читалися оповідання "Розповідь про невідомого героя", С. Маршака, "Як сто бід хотів налякати вовка та сам ледве не згорів", "Пожежні собаки" Л. Толстого, "Пожежа" та ін., проводилися цікаві дидактичні та рухливі ігри, конкурси малюнків, Вікторина для знавців правил пожежної безпеки "Що? Де? Коли?", бесіди, тематичні заняття на пожежну тематику та ін.

Але, мабуть, найцікавішим, що запам'яталося надовго дітям старшої групи "ВЕСЕЛЯТА" (вихователі Кучаєва В.В. та Бєлугіна Ю.В.), стала екскурсія до пожежної частини міста. Напередодні домовившись з адміністрацією, ми спланували хід нашої екскурсії. Нас зустрів працівник пожежної частини Д.Ю. Карманний. Він в доступній та цікавій формі розповів дітям про важку і відповідальну роботу рятівників, пожежників. Особливий інтерес викликали у малюків пожежні машини, які на той момент не їхали з великою швидкістю на пожежу, а стояли в гаражі, і до них навіть можна було доторкнутися. Виявляється, в кожної пожежної машини своє спеціальне призначення, а разом вони роблять одну велику і корисну справу – рятують людей та будівлі від пожеж. Але що ж машини без людей! Дмитро Юрійович розповів нам про роботу пожежників, показав захисні костюми, спорядження, а каски деякі діти навіть приміряли на себе. Можливо в майбутньому хтось з них обере для себе цю величну професію і стане пожежником. Бесіда була змістовною, діти теж показали свої знання правил пожежної безпеки, цікавились, де навчають на пожежників, якими нагородами нагороджують героїв-рятівників. Як підсумок такої зустрічі – ф ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 1030 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)

28 жовтня відзначалася 69 річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників. Воєнні дії під час Великої Вітчизняної війни відбувалися на території України протягом 40 місяців із червня 1941 р. до кінця жовтня 1944 року. За сучасними підрахунками загальні людські втрати України у 1941 – 1945 роках становлять близько 9 мільйонів людей. Вшанування пам'яті мільйонів полеглих за визволення української землі представників усіх національностей, співвітчизників, які загинули на окупованій території, в концтаборах, на фашистській каторзі є священним обов'язком кожного громадянина.

Робота по патріотичному вихованню дошкільників є однією з основних ланок в діяльності ДНЗ №8 "Світлячок". Педагоги знайомлять дітей з героїчним минулим нашого народу під час читання художньої літератури, розглядання фотознімків, ілюстрацій, проведення тематичних занять, екскурсій до Монумента Слави по вулиці Жовтневій, до Паровозу-пам'ятника на Привокзальній площі, місцевого меморіального кладовища, в місцевий Краєзнавчий музей.

В день 69 річниці визволення України від фашистських загарбників, педагоги ДНЗ №8 Ю. Бєлугіна та В. Кучаєва разом з вихованцями старшої групи "ВЕСЕЛЯТА" та їх батьками відвідали Краєзнавчий музей м.Знам'янки, де директор музею Т. Кулик та екскурсовод О. Моліс провели цікаву екскурсію по експозиціях музею. Діти зацікавлено розглядали експонати, фотографії, слухали розповіді працівників музею про історичне минуле: добу козаччини, Велику Вітчизняну війну, історичні віхи в житті нашого міста та ін.

Після екскурсії діти поклали квіти загиблим воїнам біля Монумента Слави та на міському меморіальном ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 629 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)

В кінці місяця в ДНЗ №8 "Світлячок" в групі "Калинка" відбулося "Свято осені".

Музична зала була прикрашена осінніми листочками та калиною, створюючи атмосферу легкості та чарівності. Свято супроводжувалось музичним супроводом, який нагадував шелест листочків та шум дощу. Діти співали пісні, водили хороводи та розповідали вірші.

Гостею свята була Королева Осінь, яка прийшла із листочками, а дітки із ними протанцювали танок, зачарувавши усіх присутніх в залі.

Звичайно, не обійшлося без подарунків. Королева Осінь пригостила дітей осінніми дарами та смачним пирогом.

Свято Осені – це одне із улюблених свят дітей і вони отримали велике задоволення та купу емоцій від свята.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 650 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.11.2013 | Комментарии (0)

Завітала осінь до нас в Україну, одягла червоне намисто – калину, бо ж вона вкраїнська. Осінь – це пишні жоржини, айстри різнобарвні, горішки ліщини. Буряки червоні і морквиця стигла, гарбузи медові, різні повидла, варення, соління, гриби в маринаді... І, звісно ж, всім знайома ріпка.

Тобі, щедра Осінь, всі у нас раді: і білочка в лісі, і в садочку квіти, й горобчик у полі, і дорослі й діти!

25 жовтня у нашому дошкільному закладі, у середній групі "Козачата" відбулося театральне дійство "Подорож у казку "Ріпка", де діти змогли розкрити свої хоч і маленькі, але талановиті акторські здібності. Глядачі – батьки та гості свята із задоволенням спостерігали за подіями, які відбувалися у казці.

За запрошенням від діда Андрушки діти відправилися до нього в гості, де познайомилися з гарною господинею бабою Марушкою, його сучасною, веселою донькою Мінкою.

Під час свята діти із задоволенням читали вірші, виконували чудові таночки, співали веселих пісень та із заповзятістю грали в ігри-естафети. Граючись та розважаючись діти закріпили знання про осінні городні роботи, ознаки осені, ще раз поринули у чудовий світ чарівної осінньої музики і природи.

Діти зрозуміли, що досягти результату можна тільки працюючи дружно, всі разом, допомагаючи один одному.

Саме участь у театралізованій діяльності розвиває у дітей творчість, фантазію, артистичність, згуртованість, вчить мислити. Золотим листопадом сипались позитивні емоції на дітей і гостей свята.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 620 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.11.2013 | Комментарии (0)

В рамках тижня, запланованого Знам'янським виконавчим комітетом з 23 по 29 вересня 2013 року "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти", в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі ДНЗ в дошкільному навчальному закладі №8 "Світлячок" відбулося засідання круглого столу з педагогами закладу стосовно даного питання.

В роботі круглого столу взяли участь методист з дошкільного виховання міськво Скляровська Л.Д., завідувачка ДНЗ №8 Клименко С.Г., педагоги закладу.

В своїй доповіді Скляровська Л.Д. зазначила, що пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2021 року; новими соціальними ініціативами Президента України В. Януковича "Діти – майбутнє України" та Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава". Вона також зазначила, що згідно нових ініціатив Президента України В. Януковича "Діти – майбутнє України", розширення мережі дошкільних навчальних закладів дасть можливість забезпечити місцями 85% дошкільнят, що відповідатиме європейським стандартам.

Скляровська Л.Д. запевнила, що в місті й надалі буде продовжуватись робота по охопленню дітей дошкільного віку дошкільною освітою за рахунок відкриття ІІ корпусу в ДНЗ №7 на 90 місць; буде здійснюватись соціально-педагогічний патронат дітей, які не відвідують дошкільний заклад, створюватись консультпункти для батьків на базі діючих дошкільних закладів.

... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 974 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.09.2013 | Комментарии (0)

В ДНЗ №8 "Світлячок" відбулась І педрада 2013-2014 н.р. за темою "Вектор наступності державних стандартів дошкільної та початкової освіти". На педраді була присутня методист з дошкільного виховання міськво Скляровська Л.Д. В своєму виступі вона подякувала педколективу за стабільну і творчу роботу, хорошу підготовку до нового навчального року та розкрила шляхи розвитку дошкільної освіти в місті на перспективу.

Так, вона вказала, що пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою соціальною програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року; новими соціальними ініціативами Президента України В.Януковича "Діти – майбутнє України" та Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентноспроможня економіка, ефектна держава".

Наголосила, що успіху у вихованні та розвитку дошкільників, майбутніх громадян нашої держави, ми можемо досягти тільки завдяки спільній роботі дошкільного закладу з батьками. Проведенню багатопланової, цільової, різноформатної роботи з родинами, щоденному толерантному педагогічно виваженому спілкуванню з батьками.

Скляровська Л.Д. запевнила, що в місті й надалі буде продовжуватись робота по охопленню дітей дошкільного віку дошкільною освітою за рахунок відкриття ІІ корпусу в ДНЗ №7 на 90 місць; буде здійснюватись соціально-педагогічний патронат дітей, які не відвідують дошкільний заклад, створюватись консультпункти для батьків на базі діючих дошкільних закладів.

Завідуюча ДНЗ №8 Клименко С.Г. представила нового члена пед ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 859 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

Ось і 1 вересня. Позаду залишилось веселе і цікаве літо з іграми, розвагами. Урочистою лінійкою розпочався День знань в ДНЗ №8 "Світлячок". Зал святково прикрашений, багато квітів, у всіх присутніх піднесений настрій. Урочисто звучить Державний гімн України, діти, приклавши руку до маленьких сердець, уважно слухають його.

Ведуча Кучаєва В.В. надає слово завідуючій ДНЗ Клименко С.Г., яка привітала дітей і всіх присутніх з початком нового навчального року, побажала цікавих відкриттів, нових зустрічей в країні Знань, наполегливості в оволодінні знаннями.

Діти, декламуючи вірші, згадували веселий літній відпочинок, ігри, розваги. Пісні, що прозвучали на святі ("Пісня про Батьківщину", "Про нашу Вітчизну улюблену", "По малину в сад підем" та ін.) доповнили враження дітей про урочистість події. Звертаючись до дітей, ведуча наголосила, що без знань людина не може заслуговувати на повагу оточуючих, не стане повноцінним громадянином своєї країни.

Діти із задоволенням і глибокою повагою згадали видатних українців Т. Г.Шевченка, Лесю Українку, В.Лобановського, А.Шевченка, братів В. та В. Кличків, Я.Клочкову, М.Амосова, М.Примаченко, які прославили свою державу і себе завдяки своїй наполегливості, цілеспрямов
аності, талановитості.

Свято закінчилося цікавою ігровою програмою.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 555 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.09.2013 | Комментарии (0)

На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича в ДНЗ №8 "Світлячок" в старшій групі вихователями Ю.Бєлугіною, В.Кучаєвою, музкерівником Г.Паніною проведено тематичне заняття "Україна – країна дитинства". Своєю метою на цьому занятті вихователі поставили завдання закріпити знання дітей про нашу Батьківщину – Україну, її державні символи герб, прапор, гімн, навчити їх поважати та любити.

Діти читали вірші про Україну, розповідали, що значить Україна для кожного з них, в малюнках, які діти представили на виставці, кожна дитина показала, якою вона уявляє собі Україну, згадали народну мудрість про почуття українців до Батьківщини, рідну оселю, згадали народні звичаї пов'язані з хлібом, рушниками, з рідною мовою.

Вихователі уміло підвели дітей до того, що у кожного громадянина України є свої права та обов'язки, яких необхідно дотримуватись. Діти продемонстрували на дидактичному посібнику "Квітка щастя" на що вони мають права, побачили як вона розквітла, коли права виконуються. А найцікавіше дітей чекало попереду, коли перед дітьми стали оживати епізоди з казок "Колобок", "Коза-Дереза", "Золотий ключик" та інші, і діти давали правильну оцінку переглянутому, доводили, що вони дійсно знають свої права та обов'язки, люблять свою Батьківщину, яка все робить для того, щоб діти в своїй маленькій країні дитинства завжди були захищені і вільно користувалися своїми правами.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 554 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.08.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz